Vabilo k aktivni udeležbi

 

Spoštovane kolegice, spoštovani kolegi,

 

14. Študijski dnevi SKZP bodo potekali od 26. do 28. maj 2017 v Zrečah. Letošnja naslovna tema je “Izzivi zgodnjega odraslega obdobja”. Predstavitev vsebinskega okvira letošnje teme, ki sva jo napisala s kolegom Robertom Mastenom, si lahko preberete v predstavitvenem tekstu.

Z velikim entuziazmom vas vabim k aktivnemu sooblikovanju našega skupnega dogodka, ki znova ponuja številne priložnosti raziskovanja in deljenje strokovnih znanj in izkušenj s psihoterapevtskega področja dela v povezavi z naslovno temo. Vabimo vas, da nam pošljete okvirne predstavitve svojih delavnic in drugih prispevkov, s katerimi se želite predstaviti in z njimi obogatiti program 14. Študijskih dni, ki bodo ponovno velik izziv za skupno povazovanje in učenje o pomembnem obdobju slehernega posameznika.

V priponki ‘Kriteriji in postopek za prijavo delavnice na 14. Študijskih dnevih SKZP ‘ si lahko preberete več o pogojih sodelovanja in aktivne udeležbe na študijskih dnevih, svoj prispevek pa prijavite tako, da na e-naslov tajnistvo@skzp.org pošljete izpolnjeno prijavnico (prav tako priloženo v priponki – dokument ‘Prijava prispevka na 14. Študijske dneve SKZP’). Prijavnico lahko pošljete tudi po navadni pošti, na naslov:

Inštitut Satori

Reber 11

1000 Ljubljana

Letos smo za udeležence 14. Študijskih dnevov SKZP pripravili novost, in sicer možnost elektronske prijave prispevka. Elektronsko prijavnico najdete na spodnji povezavi.

 

Rok za oddajo prijavnice je 27.2.2016.

 

Študijski dnevi SKZP so vsakoletna dragocena priložnost za graditev naše psihoterapevtske skupnosti, ki raste in se razvija z vsakim tovrstnim dogodkom ter priložnost in možnost za strokovno ter osebnostno bogatenje.

Zato srčno upam, da se boste odzvali našemu vabilu, da se v čim večjem številu srečamo, tokrat v Zrečah.

 

Vse vas toplo pozdravljam,

 

dr. Tamara Trobentar, predsednica Programskega odbora 14. Študijskih dni 2017

 

Gradivo: