Študij integrativne psihoterapije 

 

 

 

VABILO

ŠTUDIJ INTEGRATIVNE PSIHOTERAPIJE


VPIS V PRVI LETNIK

13. GENERACIJA – 2025

ROK PRIJAVE: 10. oktober 2024

 

Inštitut za integrativno psihoterapijo in svetovanje, Ljubljana sporoča, da so pričeli z vpisom v štiriletno izobraževanje iz integrativne psihoterapije. Izobraževanje je namenjeno vsem, ki vas zanima profesionalni trening iz psihoterapije, ter tistim, ki se želite samo nadalje izobraževati in izpopolnjevati pri svojem delu. Izobraževanje bo zanimivo tudi za vse, ki imate izkušnje iz drugih psihoterapevtskih smeri in bi radi razširili svoje znanje. Študij se bo začel januarja 2025.

Štiriletno izobraževanje iz integrativne psihoterapije na Inštitutu IPSA je priznano v okviru Evropske zveze za integrativno psihoterapijo (EAIP) in Mednarodne zveze za integrativno psihoterapijo (IIPA). Integrativna psihoterapija je ena izmed evropsko priznanih smeri psihoterapije, ki omogoča pridobitev Evropskega certifikata psihoterapije v okviru European Association for Psychotherapy.  Izobraževanje vodi tudi do slovenske diplome iz psihoterapije (SKZP).

Prijave za vpis v prvi letnik izobraževanja iz integrativne psihoterapije potekajo do 10. oktobra 2024. Cena prvega letnika izobraževanja je 2540 € + 22 % DDV. Izobraževanje je možno plačati tudi v petih obrokih.

Več informacij o študiju in prijavi najdete na naši spletni strani in priročniku za študij.

Za prijavo na študij pošljite izpolnjen prijavni obrazec in dokazila o izobrazbi na e-naslov Inštituta: prijave@ipsa.si.

Za več informacij nam pišite na e-naslov: info@institut-ipsa.si.

 

Inštitut za integrativno psihoterapijo in svetovanje
Stegne 7, 1000 Ljubljana

GSM: 041 903 974
E-naslov: info@institut-ipsa.si
Spletna stran: www.ipsa.si