Izobraževanje iz v čustva usmerjene terapije za pare (EFT)

 

VARNA BAZA, inštitut za psihoterapijo, svetovanje in izobraževanje, sporoča, da smo pričeli z vpisom v tristopenjsko izobraževanje iz subspecialističnega psihoterapevtskega pristopa za delo s pari – iz v čustva usmerjene terapije za pare (angl. Emotionally Focused Therapy – EFT).

Izobraževanje je namenjeno vsem certificiranim psihoterapevtom ter specializantom oz. stažistom psihoterapije, ki vas zanima profesionalni trening iz partnerske terapije, ki v tujini velja za ”zlati standard”, ko gre za psihoterapevtsko delo s pari. EFT velja za enega izmed najbolj raziskanih in dokazano učinkovitih pristopov za delo s pari. EFT partnerska terapija je uvrščena na APA seznam 88 na dokazih temelječih pristopov (po standardih APA, 12 division: Society for Clinical Psychology).

V izobraževanje ste dobrodošli tudi individualni psihoterapevti, ki si želite več znanj o vplivu dinamike v partnerskem odnosu na vaše individualne kliente, prav tako ste dobrodošli psihoterapevti, ki želite bolje razumeti svoj partnerski odnos.

V izobraževanje pa ste dobrodošli tudi strokovnjaki drugi sorodnih poklicev, npr. psihologi, socialni delavci, psihiatri, socialni pedagogi ipd., ki vas zanima pridobivanje dodatnega znanja in veščin za delo s pari.

Študij se bo začel novembra 2024 (prvi 4-dnevni modul – EFT Externship bo potekal med 21. In 24. novembrom), nadaljeval pa v 2025 (drugi 4-dnevni in tretji 4-dnevni modul – EFT Core Skills). Izobraževanje bo potekalo v živo.

Izobraževanje EFT Externship bosta vodila priznani belgijski EFT trener, Lieven Migerode, klinični psiholog, sistemski psihoterapevt, supervizor in trener, EFT terapevt, supervizor in trener, direktor inštituta EFT Belgija ter Bojan Vuković, univ. dipl. soc. del., sistemski psihoterapevt in trener, EFT terapevt, supervizor in trener v edukaciji ter direktor inštituta EFT Srbija.

Tristopenjsko izobraževanje iz EFT psihoterapije na Inštitutu VARNA BAZA poteka v sodelovanju z ICEEFT – International Centre for Excellence in Emotionally Focused Therapy, ki je krovna mednarodna organizacija za EFT terapijo. Slednja postavlja kriterije izobraževanja iz EFT terapije in tudi izdaja certifikate iz EFT terapije.

Zgodnje prijave z znižano kotizacijo za vpis v prvi modul izobraževanja iz EFT terapije (t. i. Externship) smo podaljšali do 30. avgusta 2024. Cena prvega modula izobraževanja je 680 € + 22% DDV. Izobraževanje je možno plačati v treh obrokih.

Cena prvega modula izobraževanja (Externship) je polovična za vse tiste, ki ste se v preteklosti že udeležili EFT Externship izobraževanja.

Več informacij o izobraževanju najdete na spletni strani Inštituta VARNA BAZA. 

Za prijavo in/ali več informacij nam pišite na naslov: info@varna-baza.si.

 

Prisrčen pozdrav.

Ekipa Inštituta Varna baza