Študij transakcijsko-analitične psihoterapije

 

 

 

 

VABILO

 

ŠTUDIJ TRANSAKCIJSKO-ANALITIČNE PSIHOTERAPIJE

VPIS V PRVI LETNIK 2021

 

Inštitut za integrativno psihoterapijo in svetovanje, Ljubljana sporoča, da smo pričeli z vpisom v štiriletno izobraževanje iz transakcijsko-analitične psihoterapije. Izobraževanje je namenjeno vsem, ki vas zanima specialistično izobraževanje iz psihoterapije in svetovanja, pa tudi tistim, ki se želite samo nadalje izobraževati in izpopolnjevati pri svojem delu. Študij se bo začel januarja 2021.

Celotni študij traja štiri leta in vodi do certifikata iz transakcijsko-analitične psihoterapije. Certifikat je mednarodno priznan v okviru Evropske zveze za transakcijsko analizo (EATA) in Mednarodne zveze za transakcijsko analizo (ITAA). Izobraževanje iz transakcijsko-analitične psihoterapije je priznano tudi s strani Evropske zveze za psihoterapijo (EAP) in omogoča pridobitev Evropskega certifikata iz psihoterapije. V Sloveniji pa omogoča pridobitev Slovenske diplome iz psihoterapije v okviru Slovenske krovne zveze za psihoterapijo.

Za prijavo na študij nam pišite na info@institut-ipsa.si in poslali vam bomo nadaljnja navodila ter prijavni obrazec. Rok za prijavo za vpis v 1. letnik je 22. november 2020.

Več informacij o študiju lahko najdete na naši spletni strani in TUKAJ. Za vsa dodatna vprašanja smo dosegljivi na elektronskem naslovu ali na telefonski številki 041 232 654.

 

Inštitut za integrativno psihoterapijo in svetovanje
Stegne 7, 1000 Ljubljana

Tel.: 01 511 10 29
GSM: 041 232 654, 041 903 974
E-naslov: info@institut-ipsa.si
Spletna stran: www.ipsa.si