Delavnica o samo-sprejemanju

 

 

Slovenska krovna zveza za psihoterapijo

 

vabi na dvodnevno spletno delavnico z naslovom

 

DRUŽBENI IN PSIHOTERAPEVTSKI MITI

O POZITIVNI SAMOPODOBI

 

Delavnico bosta vodili

Aleksandra P. Meško, spec. klinične psihologije in Nuša Klinar, univ. dipl. psihologinja.

 

V delavnici bomo osvetlili nekatere nekoristne koncepte, ki jih svetovalci in terapevti uporabljamo, ko pomagamo klientu spreminjati odnos do sebe. Prevetrili bomo nekatera družbena in psihološka prepričanja o zdravi samopodobi. Opredelili bomo definicijo samo-sprejemanja in poudarili dejavnike, ki prispevajo k razvijanju samo-sprejemanja. Skozi vaje bomo spoznali nekatere principe in tehnike, ki lahko imajo pomembno vlogo v procesu razvijanja posameznikovega samo-sprejemanja.

Delavnica je namenjena psihoterapevtom, študentom psihoterapije, psihologom, specialnim pedagogom, svetovalnim delavcem ter strokovnim delavcem na področju zdravstva, predšolske vzgoje, osnovne in srednje šole.

Spletna delavnica bo potekala v četrtek,  19. novembra 2020 in v sredo, 25. novembra 2020, od 17. do 20. ure.

V 1. delu bo poudarek na teoriji, v 2. delu pa bomo izvedli več vaj. Priporočamo obisk obeh delov, lahko pa se odločite samo za 1. ali samo za 2. del.

 

IZVAJALKI:

 

 

 

Aleksandra P. Meško, spec. klinične psihologije, kognitivno vedenjska terapevtka, učiteljica in supervizorka transakcijske analize, zaposlena v Centru za psihološko svetovanje Persona.

 

 

 

 

 

 

Nuša Klinar, univ. dipl. psihologinja, kognitivno vedenjska terapevtka, zaposlena v Centru za psihološko svetovanje Persona.

 

 

 

SLOVENSKA KROVNA ZVEZA ZA PSIHOTERAPIJO
Čufarjeva cesta 5
2000 MARIBOR

www.skzp.si
info@skzp.org
tajnistvo@skzp.org