10. AKADEMIJA INSTITUTA IPAL

 

RAZPIS ZA AKTIVNE PRISPEVKE NA PSIHOTERAPEVTSKI KONFERENCI: “DINAMIKA TRAVME IN POTI NJENE INTEGRACIJE”

 

Čeprav je travma vedno osebna, ima svoje korenine v kulturnem nezavednem. Je obenem sidrišče in torišče kulturne psihe naroda in družbe. Je pojav, ki povezuje ne samo storilce in žrtve, temveč tudi mnoge profesionalne delavce, ki se s travmo pri svojem delu srečujemo vsakodnevno.

Gosta 10. akademije Instituta IPAL sta dr. Oksana Lavrova (jungovska ­psihoanalitičarka, Sankt Peterburg) in dr. Robert Oravecz (psihiater in ­psihoterapevt, Ormož), s temama »Simbolizacija in zdravljenje travme« in »Zakaj pozabimo na travmo?«

 

➡️ K aktivnim prispevkom na 10. Akademiji Instituta IPAL, pod krovnim naslovom »Dinamika travme in poti njene integracije« vabimo strokovnjake – terapevte vseh smeri in druge specialiste, ki se ukvarjajo z dinamiko in zdravljenjem travme. Prispevki bodo klinične narave, in naslonjeni na teoretski psihoanalitski, psihoterapevtski, psihološki, psihološkoastrološki ali medicinski koncept.

 

➡️ Prispevke pošljete najkasneje do 20.6.2019 na e-naslov 10.akademija@ipal.si . Izbranih bo 5 (pet) prispevkov. Kandidati bodo o izbiri obveščeni do 15.07.2019. Komisijo izbora prispevkov sestavljajo mag. Zoran Lebar Trojar, dr. Gregor Žvelc in dr. Matjaž Regovec.

 

Razpis za aktivne prispevke