Supervizijska skupina z BARBARO FITZGERALD

 

 

 

 

 

 

 

EZPPS dogodek

 

Naslov Supervizijska skupina z Barbaro Fitzgerald
Predavatelj

 

Barbara je psihoanalitičarka, psihoterapevtka, supervizorka in učna terapevtka, s privatno psihoterapevtsko prakso v Dublinu. Je diplomiranka Trinity College-a v Dublinu in akreditirana psihoanalitičarka, psihoterapevtka in družinska terapevtka. Je ustanovna članica Evropske Konfederacije Psihoanalitičnih Psihoterapij (ECPP), njena pretekla predsednica (2012-2016) in aktualna članica Upravnega Odbora. Je mednarodna izvedenka za psihoanalizo v Odboru za Učne Standarde pri Evropski Zvezi za Psihoterapijo (EAP), članica Uredniškega odbora Mednarodnega Zbornika za Psihoterapijo (IJP) in recenzentka taiste revije. V preteklosti je predsedovala Irskemu Svetu za Psihoterapijo (ICP), kot tudi psihoanalitični sekciji Irskega Sveta za Psihoterapijo.
Vrsta dogodka in čas trajanja

(predavanje, intervizijska skupina, diskusijska skupina, ipd.)

Skupinska supervizija

90 minut

Krajši opis dogodka

(3 – 10 stavkov)

On the day before the beginning of this year`s SKZP Study days in Rogla, we will organize 2 supervision groups with Barbara Fitzgerald, who will also be one of the two international plenary lecturers on Rogla, under the auspices of EZPPS (Slovenian ECPP branch).

The supervision groups will be topic oriented, with a specific focus on countertransference, but also with additional potential learning/teaching points that might emerge.

Both supervision groups will be held in English.

Omejitev št. udeležencev?

(če DA, koliko max.)

15 za dopoldansko skupino ob 11:00

15 za popoldansko skupino ob 16:00

Udeleženci plačajo kotizacijski prispevek?

 

35 EUR

Prispevek je potrebno poravnati najkasneje do 27.5., na EZPPS društveni TRR:

SI56 6100 0000 6857 374

Računi bodo udeležencem izdani na licu mesta.

Datum in lokacija dogodka Datum in ura:

30.5.2019, ob 11:00 do 12:30 (dopoldanska supervizijska skupina);

30.5.2019, ob 16:00 do 17:30 (popoldanska supervizijska skupina);

Lokacija:

Trg mladinskih delovnih brigad 5, 1000 Ljubljana

(seminarski prostor Zavoda CORP)

Kontakt in prijava na dogodek (email, kontaktna številka, rok prijave) info@ezpps.org

Rok prijave in plačila: 27.5.2019

 

NAČIN PRIJAVE NA SUPERVIZIJSKO SKUPINO:

 

Najkasneje do 27.5.2019 pošljite mail na info@ezpps.org, v katerem sporočite svoje ime in priimek, naziv psihoterapevtskega društva katerega člani ste, ter informacijo o tem, ali se prijavljate na dopoldansko ali popoldansko supervizijsko skupino.

Predlagamo, da se prijavite čim prej, saj se bo možnost udeležbe posamezne skupine zaprla po dospetju prvih 15 prijav zanjo!

Najkasneje do 27.5. rabite prav tako na EZPPS društveni TRR nakazati prispevek 35 EUR za udeležbo.

V kolikor bi želeli prejeti račun izstavljen na vaš s.p./organizacijo/podjetje, v mailu prijave prav tako sporočite informacije, ki jih želite imeti na računu.

V kolikor bi se želeli udeležiti obeh skupin, to prav tako omenite v mailu. V primeru, da bo dne 27.5. v kateri od skupin še kakšno prosto mesto, vam bomo tedaj to sporočili in vam ponudili možnost dodatne udeležbe.