Psihoterapija otrok in mladostnikov – delavnica s Felicio Carroll

 

Kaj?

Osnovna in nadaljevalna delavnica geštalt igralne terapije, primerni za vse, ki želite ali že delate z otroki in mladostniki, ne glede na pristop. Na osnovni boste spoznali številne ekspresivne tehnike in načine dela z otroki in mladostniki (peskovnik, lutke, risanje, glina, razne igre). Nadaljevalna pa bo namenjena pisanju klientove »življenjske zgodbe« (ang. Narratives). Novo znanje boste lahko nemudoma uporabili v svoji praksi. Delavnici sta naravnani izkustveno in praktično.

 

Kdo?

Felicia Carroll je supervizorka, zakonska ter družinska terapevtka in ima licenco za igralno terapijo (Child Play Therapy). Diplomirala je iz izobraževalne, razvojne in svetovalne psihologije. Poučuje in vodi delavnice v ZDA, Latinski Ameriki, Aziji in Evropi ter pogosto gostuje kot predavateljica na konferencah o psihoterapiji otrok. Objavila je več člankov o geštalt terapiji otrok, več kot 30 let pa sta izobraževanja o igralni terapiji vodili skupaj z Violet Oaklander, ki je avtorica knjig “Windows To Our Children: A Gestalt Approach to Child and Adolescent Psychotherapy” in “Hidden Treasure: A Map to the Child’s Inner Self”, po katerih danes izobražuje tudi Felicia.

 

Za koga?

Delavnica je namenjena psihoterapevtom (tudi študentom), psihologom, psihiatrom, zaposlenim v izobraževalnih ustanovah, socialnim delavcem in vsem, ki vas zanima delo z otroki.

 

Kdaj in kje?

Osnovna: 6.4.2019 do 9.4.2019, od 9. do 18. ure, z vmesnimi krajšimi odmori in odmorom za kosilo.
Nadaljevalna: 12.4.2019 do 14.4.2019, od 9. do 18. ure, z vmesnimi krajšimi odmori in odmorom za kosilo.

Obe delavnici bosta potekali v City Hotelu v Ljubljani.

 

Vse ostale informacije dobite na http://www.spoznaj.se ali na e-mailu: info@spoznaj.se

 

Lepo vabljeni in vse dobro,

Iva in Simon