Uvod v Terapijo sprejemanja in predanosti (ACT)

 

 

Inštitut IPSA vas vabi na dvodnevno uvodno izobraževanje iz Terapije sprejemanja in predanosti (ACT), ki jo bo vodil prof.dr. Igor Krnetić. ACT je novejša oblika psihoterapije, ki temelji na procesih čuječnosti, sprejemanja in vedenjski aktivaciji z namenom spodbujanja psihološke fleksibilnosti. Je z dokazi podprta terapija, ki je učinkovita za različne psihične težave in spada v tretji val kognitivno-vedenjske terapije. Poudarek bo na temeljnih konceptih, osebni izkušnji in praktični uporabi v terapevtski praksi.

 

Prof. Igor Krnetić je doktor psihologije, kognitivno-vedenjski terapevt, ACT terapevt in terapevt na sočutje usmerjene terapije (CFT). Je izredni profesor za klinično psihologijo (Oddelek za psihologijo,  Banja Luka). KVT pri svojem kliničnem delu uporablja od leta 2002, izobraževanja in supervizijo iz vedenjsko-kognitivne terapije pa izvaja od leta 2007. Iz ACT-a se je izobraževal pri ustanoviteljih Stevenu Hayesu, Kelly Wilsonu in drugih. Doslej je vodil več kot 25 izobraževanj iz tretjega vala kognitivno-vedenjske terapije v številnih mestih Zahodnega Balkana. Več informacij o Igorju in izobraževanjih lahko najdete na: www.krnetic.com; www.centarzakbt.org.

 

Izobraževanje bo potekalo 9. in 10. februarja 2019 s pričetkom v soboto, 10.2. ob 10.00 uri. Več informacij o izobraževanju najdete tukaj in na spletni strani: http://www.ipsa.si/sl/event/uvod-v-terapijo-sprejemanja-in-predanosti-act/

 

Izobraževanje bo potekalo v prostorih Inštituta IPSA (Stegne 7, 1000 Ljubljana). Prispevek za dvodnevno delavnico znaša na osebo 200 EUR + 22 % DDV.

 

Prijave sprejemajo na spodaj navedenih kontaktih.

——————————————————

Inštitut za integrativno psihoterapijo
in svetovanje
Stegne 7, 1000 Ljubljana
Tel./gsm:  01 511 10 29;  041 903 974
e-naslov: admin@institut-ipsa.si
Spletna stran: www.ipsa.si