Vpis v študij Gestalt izkustvene družinske terapije in Gestalt izkustvene psihoterapije

 

 

 

Spoštovani,  

Inštitut za družinsko terapijo razpisuje vpis v študij Gestalt izkustvene družinske terapije (2-letni študij) in Gestalt izkustvene psihoterapije (4-letni študij). Program se izvaja od leta 1990 v sodelovanju s Kemplerjevim inštitutom na Nizozemskem. V oktobru 2018 bomo začeli izobraževati že 7. edukacijsko skupino. Več informacij o delovanju inštituta in izobraževanju najdete na spletni strani www.kempler.si in v priloženem besedilu razpisa.

Dvoletno izobraževanje je primerno tudi za psihoterapevte drugih modalitet, ki želijo pridobiti dodatno znanje iz področja dela z družinami in pari.

Vse, ki vas zanima študij gestalt izkustvene družinske terapije ali psihoterapije, vabimo, da se nam pridružite na informativnem dnevu, ki bo 20.4.2018 z začetkom ob 16.uri (predvidoma do 18.ure), v prostorih Zavoda Cezaro, na Litijski cesti 38 v Ljubljani. Predstavili vam bomo potek izobraževanja in odgovorili na vaša morebitna vprašanja. Na informativni dan se prijavite na elektronski naslov posvetovalnica@kempler.si.

 

Gradivo:

 

Vabljeni!

 

Inštitut za družinsko terapijo
www.kempler.si
posvetovalnica@kempler.si