Izobraževanje iz EMDR 1.stopnja

INŠTITUT ZA INTEGRATIVNO PSIHOTERAPIJO IN SVETOVANJE, LJUBLJANA (Inštitut IPSA)

vas vabi na

 

IZOBRAŽEVANJE IZ EMDR (1. stopnja)

18. do 20. december 2015

 

Dr. ROGER SOLOMON

Klinični psiholog in psihoterapevt

Mednarodni trener EMDR(ZDA)

 

 

V prilogi je vabilo na izobraževanje iz metode EMDR – 1. stopnja, ki je med drugim namenjena predelavi preteklih travmatskih spominov in se uporablja v različnih psihoterapevtskih pristopih. Vodja izobraževanja bo Roger Solomon, edukator EMDR Inštituta iz ZDA.

 

Dr. Roger Solomon je klinični psiholog in psiho­terapevt, mednarodni trener EMDR Inštituta z dolgoletnimi izkušnjami izobraževanja terapev­tov po vsem svetu (od leta 1994). Je mednarodno priznan strokovnjak na področju potravmatskih stresnih motenj in dela z žalovanjem. Kot psi­holog dela v okviru policije na South Carolina Department of Public Safety. Že več let je direktor “Critical Incident Recovery Resources”, svetovalec mnogim nacionalnim in mednarodnim združe­njem in organizacijam, kot so NASA, US Senate, Travma center v Bostonu ter mnogih drugih.

 

Izobraževanje bo potekalo od 18. do 20. decembra 2015 s pričetkom v petek, 18.12. ob 9.00 uri. Več informacij o izobraževanju lahko najdete v priponki. Izobraževanje bo potekalo v prostorih Inštituta IPSA (Stegne 7, 1000 Ljubljana – 4. nadstropje).

 

Prijave sprejemamo na spodaj navedenih kontaktih.

 

——————————————————

Inštitut za integrativno psihoterapijo

in svetovanje

Stegne 7, 1000 Ljubljana

Tel./gsm:  01 511 10 29 ;  041 232 654

e-naslov: admin@institut-ipsa.si

Spletna stran: www.institut-ipsa.si