Študijski dnevi 2020

 

 

Spoštovani psihoterapevti_tke, edukanti_tke psihoterapije,
različni strokovnjaki_nje iz poklicev pomoči, kolegi_ce,

 

vabimo vas na 

17. ŠTUDIJSKE DNEVE SKZP

z naslovom

SKRB ZASE V POKLICIH POMOČI – etična, strokovna in osebnostna dimenzija”,

ki bodo tokrat potekali v spletni obliki,

in sicer od 6. do 7. novembra 2020.

 

Zaradi izrednih razmer, ki spremljajo leto 2020 in epidemijo koronavirusa, se zdi skrb zase ob skrbi za druge še posebej pomembna tema. In prav s tem bodo obarvani letošnji, prav tako zelo drugačni, jesenski študijski dnevi.

 

Posebnosti psihoterapevtskega poklica so z novimi razmerami postavljene še pred dodatne izzive, o katerih bodo na plenarnih predavanjih razpravljale: prof. dr. Snežana Milenković, klinična psihologinja in integrativna art psihoterapevtka, doc. dr. Mija Marija Klemenčič Rozman, socialna pedagoginja in geštalt izkustvena psihoterapevtka, dr. Maša Žvelc, psihologinja in integrativna psihoterapevtka ter prof. dr. Una McCluskey, psihoanalitična psihoterapevtka.

 

Program se bo oba dneva začel ob 9. uri in bo skupaj z odmori potekal v petek do 17.30, v soboto pa do 18. ure.

 

Poleg plenarnih predavanj bodo različni pogledi na skrb zase predstavljeni še v obliki izkustvenih delavnic. Dogodek bomo zaključili z obeleženjem 30. obletnice Strasbourške deklaracije, ki s svojimi petimi členi nosi pomembno sporočilo o visoki, kvalificirani in znanstveni ravni psihoterapevtskega poklica.

 

Na naši spletni strani boste našli zloženko, program srečanja, urnik delavnic in spletno prijavnico. Novosti o študijskih dnevih pa lahko spremljate tudi na FB profilih SKZP ter Študijski dnevi SKZP.

 

V želji, da se – v skladu s skrbjo zase – študijskim dnevom na spletu pridružite v čim večjem številu, vas lepo pozdravljamo,

 

dr. Ivana Kreft Hausmeister, predsednica Programskega odbora
Manuela Mežič
, predsednica Organizacijskega odbora