Spletni seminar o psihologiji zgodnjih začetkov

 

 

Slovenska krovna zveza za psihoterapijo

 

vabi na spletni seminar z naslovom

 

Psihologija zgodnjih začetkov; nosečnosti, poroda in zgodnjega povezovanja,

 

v sredo, 20. marca 2024, od 17. do 20. ure.

Seminar bo vodila Tara Božič Hughes, ba. pth, specializantka integrativne geštalt terapije.

 

Vabljeni na skupno raziskovanje psiholoških globin in procesov povezanih z zanositvijo, nosečnostjo, porodom in zgodnjimi začetki.

Spregovorili bomo o pomembnosti duševnega zdravja v času nosečnosti in kako ga krepiti v družbi, ki ni naklonjena ustavljanju in upočasnjevanju. Poglobljeno se bomo posvetili psihološki pripravi na porod, tako nosečnic kot partnerjev, in spoznali zakaj igra pri marsikateri zgodbi (in razpletu)tako odločilno vlogo.

Predvsem pa bomo raziskali notranji svet očetov in mater ter pogledali kako se lahko različne nezavedne dinamike in vzorci odražajo na njihovem doživljanju in konkretnih zapletih – od neplodnosti, zastoja v rasti ploda, medeničnih vstav, omejujočega strahu pred porodom itd.

Seminar je namenjen psihoterapevtkam_om, študentkam_om psihoterapije, psihologinjam_om, pedagoginjam_om, socialnim delavkam_cem, poklicem v izobraževanju  in ostalim strokovnjakom iz poklicev pomoči.

 

PREDAVATELJICA:

Predavala bom Tara Božič Hughes, ba. pth, specializantka integrativne geštalt terapije in direktorica Centra za osebnostni razvoj in psihoterapijo, ki že deseto leto spremljam in pripravljam pare v različnih stadijih nosečnosti – od izziva zanositve, uravnavanja stresnih stanj v nosečnosti, uspešnih priprav na porod kot tudi stabilizacijo po porodu.

 

 

 

KOTIZACIJA:

  • člani društev v okviru SKZP: 40,00 eur
  • nečlani: 50,00 eur

Podatki za plačilo kotizacije:

Slovenska krovna zveza za psihoterapijo
Čufarjeva cesta 5, 2000 MARIBOR
TRR št.: SI56 0451 5000 0611 026; Nova KBM, d. d.

 

PRIJAVA:

Na seminar se prijavite s SPLETNO PRIJAVNICO. Prijave sprejemamo do zapolnitve mest oz. najkasneje do 12. ure na dan seminarja. Po zaključenem seminarju prejmete potrdilo o udeležbi.

Ob prijavi pošljite še potrdilo o plačilu kotizacije in potrdilo o članstvu na elektronski naslov info@skzp.org.

Če je plačnik kotizacije proračunski uporabnik, se kotizacija poravna po izstavljenem e-računu v zakonsko določenem roku. E-račun bo izstavljen po zaključenem seminarju na osnovi naročilnice, ki jo pošljete ob prijavi na elektronski naslov info@skzp.org.

V primeru nezadostnega števila prijav si pridržujemo pravico do odpovedi spletnega seminarja ali spremembe datuma in/ali ure izvedbe.

Navodila za spremljanje spletnega seminarja boste prejeli na vaš elektronski naslov na dan seminarja.

 

ODJAVA:

Če se spletnega seminarja ne boste mogli udeležiti, nas o tem obvestite. Pri odpovedi, ki jo bomo prejeli vsaj tri (3) dni pred izvedbo seminarja, vam že plačano kotizacijo vrnemo v celoti oz. se lahko dogovorimo za udeležbo na kakšnem drugem spletnem seminarju v izvedbi SKZP. Za kasnejše odjave ali v primeru, da se seminarja ne boste udeležili, kotizacije ne vračamo.

 

DODATNE INFORMACIJE:

Za vsa dodatna vprašanja in informacije pišite na elektronski naslov info@skzp.org ali pokličite na telefonsko številko 041 572 443.

 

Vabljeni!

 

SPLETNA PRIJAVNICA

 

SLOVENSKA KROVNA ZVEZA ZA PSIHOTERAPIJO
Čufarjeva cesta 5
2000 MARIBOR

www.skzp.si
info@skzp.org
tajnistvo@skzp.org