Spletni seminar o psihologiji zgodnjih začetkov

 

 

Slovenska krovna zveza za psihoterapijo

 

vabi na spletni seminar z naslovom

 

Psihologija zgodnjih začetkov – nosečnosti, poroda in zgodnjega povezovanja,

 

v sredo, 20. marca 2024, od 17. do 20. ure.

Seminar bo vodila Tara Božič Hughes, ba. pth., specializantka integrativne geštalt terapije.

 

Vabimo vas na skupno raziskovanje psiholoških globin in procesov, povezanih z zanositvijo, nosečnostjo, porodom in zgodnjimi začetki.

Spregovorili bomo o pomembnosti duševnega zdravja v času nosečnosti in kako ga krepiti v družbi, ki ni naklonjena ustavljanju in upočasnjevanju. Poglobljeno se bomo posvetili psihološki pripravi na porod tako nosečnic kot partnerjev in spoznali, zakaj igra pri marsikateri zgodbi (in razpletu) tako odločilno vlogo.

Predvsem pa bomo raziskali notranji svet očetov in mater ter pogledali, kako se lahko različne nezavedne dinamike in vzorci odražajo na njihovem doživljanju in konkretnih zapletih – od neplodnosti, zastoja rasti ploda, medeničnih vstav, omejujočega strahu pred porodom itd.

Seminar je namenjen psihoterapevtkam_om, študentkam_om psihoterapije, psihologinjam_om, pedagoginjam_om, socialnim delavkam_cem, vsem, ki delajo v izobraževanju  in ostalim strokovnjakom iz poklicev pomoči.

 

PREDAVATELJICA:

Predavala bo Tara Božič Hughes, ba. pth., specializantka integrativne geštalt terapije in direktorica Centra za osebnostni razvoj in psihoterapijo, ki že deseto leto spremlja in pripravlja pare v različnih obdobjih nosečnosti – od izziva zanositve, uravnavanja stresnih stanj v nosečnosti, uspešnih priprav na porod. do stabilizacije po porodu.

 

 

 

 

 

SLOVENSKA KROVNA ZVEZA ZA PSIHOTERAPIJO
Čufarjeva cesta 5
2000 MARIBOR

www.skzp.si
info@skzp.org
tajnistvo@skzp.org