Psihoterapevtska skupina

Integrativno-relacijska skupinska psihoterapija (IRGT)

Ljubljana, 16. 11. 2023

 

KAJ JE SKUPINSKA PSIHOTERAPIJA?  

Skupinsko psihoterapevtsko delo temelji na sodobnih in praktično uporabnih znanjih s področja integrativno-relacijske in eksistencialne psihoterapije, svetovalnega dela in coachinga. Skupina omogoča medgeneracijsko učenje, globinsko predelavo nezavednih vzorcev, osebni razvoj in pridobivanje veščin za vsakdanje življenje ter osebnostno spremembo. Vodja skupine bo udeležencem omogočil zaupen, varen in odprt prostor za osebno raziskovanje. Poseben poudarek skupinskega dela je na transformativni izkušnji posameznika oz. posameznice v okviru skupine. Udeleženci za potrebe nadaljnjega izobraževanja s področja psihoterapije prejmejo potrdilo o opravljenih urah integrativno-relacijske  skupinske psihoterapije.

Več informacij o prijavi in program najdete v pdf dokumentu (tukaj).

 

KOMU JE NAMENJENA PSIHOTERAPEVTSKA SKUPINA?

Psihoterapevtska skupina je namenjena vsem udeležencem, ki jih zanima osebnostni razvoj, predelava nezavednih vsebin, razvoj poglobljenega samozavedanja in refleksija. V skupino se lahko vključijo tudi edukanti in specializanti psihoterapije iz različnih psihoterapevtskih modalitet. Lahko pa tudi udeleženci s področja pomoči ljudem (svetovalci na psihosocialnem področju, coachi, terapevti).

 

KJE: Skupina se bo tedensko srečevala v Ljubljani.

KDAJ: Izobraževanje se prične 16. 11. 2023 in bo potekalo tri mesece. Skupina se bo srečevala tedensko, po dve šolski uri. V kolikor bo skupina izrazila željo po nadaljevanju, se lahko skupinsko delo podaljša.

 

VODJA SKUPINE: dr. Dražen A. Šumiga, integrativno-relacijski psihoterapevt (Inštitut za integrativno psihoterapijo Ljubljana, European Association for Integrative Psychotherapy).   Vodja skupine ima več kot 15 let izkušenj na področju izobraževanja, timskega dela, psihoterapije ter coachinga (Mednarodni akreditirani program, ICF). Predavatelj na Fakulteti za psihoterapevtsko znanost Univerze Sigmunda Freuda v Ljubljani. Opravljeno podoktorsko raziskovalno delo na Erich Fromm inštitutu v Tübigenu (Nemčija). Izvaja individualno, skupinsko in partnersko psihoterapijo.

 

PRIJAVE IN INFORMACIJE:

Cena enega srečanja znaša 45 evrov oz. 180 evrov mesečno. Prijavite se lahko preko elektronske pošte na naslov: drazen.sumiga@gmail.com.  Zaradi kvalitetnega in poglobljenega terapevtskega dela je skupina  omejena na največ 8 udeležencev.

PRIJAVNICA