Študij transakcijsko-analitične psihoterapije

 

 

 

VABI NA

IZOBRAŽEVANJE IZ

TRANSAKCIJSKO ANALITIČNE PSIHOTERAPIJE

(TA-202)

2024

 

VPIS V ŠTIRILETNO IZOBRAŽEVANJE

 

Inštitut za integrativno psihoterapijo in svetovanje, Ljubljana sporoča, da smo pričeli z vpisom v štiriletno izobraževanje iz transakcijsko-analitične psihoterapije. Izobraževanje je namenjeno vsem, ki vas zanima specialistično izobraževanje iz psihoterapije in svetovanja, pa tudi tistim, ki se želite samo nadalje izobraževati in izpopolnjevati pri svojem delu. Študij se bo začel januarja 2024.

Celotni študij traja štiri leta in vodi do certifikata iz transakcijsko-analitične psihoterapije. Certifikat je mednarodno priznan v okviru Evropske zveze za transakcijsko analizo (EATA) in Mednarodne zveze za transakcijsko analizo (ITAA). Izobraževanje iz transakcijsko-analitične psihoterapije je priznano tudi s strani Evropske zveze za psihoterapijo (EAP) in omogoča pridobitev Evropskega certifikata iz psihoterapije. V Sloveniji pa omogoča pridobitev Slovenske diplome iz psihoterapije v okviru Slovenske krovne zveze za psihoterapijo.

Za prijavo na študij pošljite izpolnjen prijavni obrazec in dokazila o izobrazbi na e-naslov: prijave@ipsa.si. Po preteku roka prijave vas bomo obvestili o nadaljnjih postopkih. Kandidati, ki ustrezajo pogojem, bodo vabljeni na uvodni razgovor. Rok za prijavo za vpis v 1. letnik je 22. oktober 2023.

Več informacij o študiju lahko najdete na naši spletni strani in na naslednji povezavi. Za vsa dodatna vprašanja smo dosegljivi na info@institut-ipsa.si.

 

Inštitut za integrativno psihoterapijo in svetovanje
Stegne 7, 1000 Ljubljana

E-naslov: info@institut-ipsa.si
Spletna stran: www.ipsa.si