Vpis v študij geštalt izkustvene družinske terapije in psihoterapije

 

 

INŠTITUT ZA DRUŽINSKO TERAPIJO

 je odprl razpis za vpis v

študij geštalt izkustvene družinske terapije in psihoterapije.

 

Program se izvaja od leta 1990. Od takrat je bilo opravljenih več izobraževanj in izdanih več publikacij na področjih vzgoje in izobraževanja, socialnega dela in zdravstva. Več let je študijski program potekal pod okriljem Kemplerjevega inštituta na Nizozemskem, od leta 2018 pa poteka pod samostojno evropsko akreditacijo Inštituta za družinsko terapijo. V letu 2023 vpisujemo že 8. študijsko skupino.

Izobraževanje poteka 4 leta v obliki večdnevnih treningov v skupini, v intervizijski (mali) skupini in v obliki samostojnih ur. Začetek izobraževanja bo v oktobru 2023.

Za vpis v študij je potrebna dokončana II. stopnja študija po bolonjski shemi oziroma 7. stopnja iz področja poklicev pomoči ali drugih sorodnih poklicev. Izobraževanje je primerno tudi za psihoterapevte drugih modalitet, ki želijo pridobiti dodatno znanje iz področja dela z družinami in pari.

Vse, ki vas zanima študij geštalt izkustvene družinske terapije in psihoterapije, vabimo, da se nam pridružite na informativnem dnevu 22. 6. ob 18. uri v prostorih inštituta na Likozarjevi 3 v Ljubljani. Predstavili vam bomo potek izobraževanja in odgovorili na vaša morebitna vprašanja. Za informativni dan se lahko prijavite na spletni strani www.kempler.si.

 

Razpis za vpis v študij geštalt izkustvene družinske terapije in psihoterapije

 

Ekipa Inštituta za družinsko terapijo