8. mednarodni logoterapevtski simpozij

 

Slovensko društvo za logoterapijo – Logos vabi na 8. mednarodni logoterapevtski simpozij z naslovom Stori prvi korak. Uporaba logoterapije na različnih področjih življenja. Simpozij bo potekal 17. in 18. marca 2023 v Domu sv. Jožef, Celje.

Zdravilni utrip notranje svobode duha lahko kljub vsem pogojenostim ozaveščeno postaja temeljno motivacijsko gibalo pri delu z ljudmi tako na področju vzgoje, zdravstva, izobraževanja, humanitarnega dela in sociale kakor tudi na področju umetnosti, znanosti in športa. Tako lahko notranja svoboda pomembno sooblikuje kakovost odnosov med ljudmi, krepi njihovo duševno zdravje in notranjo trdnost ter tako plemeniti družbene procese. S temi predpostavkami lahko logoterapija ponudi učinkovito pomoč in oporo tako uporabnikom različnih storitev kot tudi izvajalcem teh storitev, saj lahko z uporabo logoterapevtskih načel pri svojem delu lažje prepoznavajo osebni smisel, ki se razkriva v uresničevanju enkratne naloge, ki jim je zaupana.

Program, informacije in prijavnico najdete na tej povezavi: https://drustvo-logos.si/8-mednarodni-logoterapevtski-simpozij-uporaba-logoterapije-na-razlicnih-zivljenjskih-podrocjih/

Informacije: info@drustvo-logos.si in 040 731 115.

 

Vljudno vabljeni!