Kreativne, na dokazih temelječe intervencije za otroke, ki se soočajo s travmo in izgubo

 

4-dnevna delavnica

 

Delavnica je namenjen strokovnjakom na področju duševnega zdravja, ki nudijo terapijo otrokom, mladostnikom in njihovim družinam ter jih zanima izboljšanje kliničnih veščin in nadgradnja terapevtskih hevristik. Tečaj bo zajemal različne teme, vključno z vzpostavljanjem odnosa, vključevanjem odpornih otrok in staršev v terapijo, izvajanjem inovativnega modela ocenjevanja, razumevanjem vpliva travme na otroke in obravnavo težav kot so travma, žalovanje in ločitev.

Dejavnosti, ki so ustvarjalne in temeljijo na igri, lahko pritegnejo otroke, jim pomagajo izraziti svoje misli in občutke ter jih motivirajo za učenje. Ta delavnica bo predstavila različne igrive intervencije, vključno s terapevtskimi igrami, umetnostjo in zgodbami. Ker raziskave poudarjajo pomen vključevanja negovalcev v zdravljenje otrok, bodo poudarjene ideje za uporabo pri negovalcih in družinah.

 

CILJI

Udeleženec po koncu usposabljanja zna:

  • uporabiti vsaj 3 intervencije za vključitev klientov v terapijo,
  • uveljaviti inovativen model ocenjevanja otrok in družin,
  • opisati ključne sestavine pri zdravljenju travm, ki temeljijo na dokazih,
  • izvajati različne kreativne intervencije za zdravljenje otrok, ki se soočajo s travmo, žalovanjem in ločitvijo,
  • uporabiti tehnike kreativne igralne terapije na srečanjih z družinami.

 

PREDAVATELJICA

Liana Lowenstein je registrirana klinična socialna delavka, certificirana igralna terapevtka-supervizorka in certificirana terapevtka TF-CBT, ki dela z otroki in njihovimi družinami v Torontu v Kanadi od leta 1988. Usposabljanja vodi po Severni Ameriki in tujini. Nedavni govorniški angažmaji vključujejo Kitajsko, Južno Afriko, Izrael, Anglijo in Avstralijo. Lianinih 13 knjig o otroški in družinski terapiji je mednarodno znanih po svojih inovativnih in praktičnih tehnikah. Je dobitnica nagrade Monice Herbert za izjemen prispevek k igralni terapiji v Kanadi.

Za več informacij obiščite www.lianalowenstein.com.

 

PODROBNOSTI

DATUM

Delavnica bo potekala od četrtka, 11. maja 2023 do nedelje, 14. maja 2023 od 9. do 18. ure, z vmesnimi krajšimi odmori in odmorom za kosilo.

 

PROSTA MESTA

Število udeležencev je omejeno na maksimalno 35, zato si svoje mesto zagotovite čimprej.

 

POTRDILA O UDELEŽBI

Potrdilo o udeležbi prejmete zadnji dan, podpisano s strani predavateljice in organizatorja delavnice.

 

KOTIZACIJA IN PLAČILO

Kotizacija za delavnico Kreativne, na dokazih temelječe intervencije za otroke, ki se soočajo s travmo in izgubo znaša 680 € in jo je v celoti potrebno poravnati do ponedeljka, 6. marca 2023. Prijava na delavnico je potrjena, ko poravnate celotno kotizacijo.

V primeru vaše odpovedi udeležbe vam do ponedeljka, 27. marca 2023 povrnemo polovico kotizacije, po tem datumu kotizacije ne vračamo.

V primeru nezadostnega števila prijavljenih udeležencev, si organizatorja pridržujeva pravico do odpovedi dogodka. V tem primeru prijavljenim v celoti povrneva kotizacijo, ne pa tudi kakršnihkoli drugih stroškov nastalih v povezavi z delavnico.

 

PRIJAVA

Spletni obrazec na strani http://spoznaj.se/delavnica/

 

KONTAKT

Iva Kovačič: iva@spoznaj.se
Simon Pevec: simon@spoznaj.se
info@spoznaj.se

 

NAPOVEDUJEMO

Lisa Dion  |  26. – 29. oktober 2023