Uvodni seminar iz transakcijske analize TA 101

 

 

Društvo Odstiranja

v sodelovanju z

Inštitutom za psihoterapijo transakcijske analize IPTA

vabi na

Uvodni seminar iz transakcijske analize TA 101

17. in 18. september 2022

 

Seminar omogoča seznanitev z osnovnimi koncepti, idejami in etiko transakcijske analize in je uradni seminar EATA – evropske in ITAA – svetovne asociacije za transakcijsko analizo. Izvaja ga pooblaščeni predavatelj za izdajo uradnega potrdila o obiskanem TA101.

Namenjen je vsem, ki želite obogatiti svoje znanje iz medčloveških odnosov iz psihoterapevtske perspektive, si zadajate cilje osebnostne rasti in kvalitetne odnosne komunikacije ter tistim, ki se ob izpolnjevanju visokošolskega pogoja dosežene izobrazbe vpisujete v študijsko edukacijo iz transakcijske analize na profesionalno stopnji.

Ker je eden od prediktorjev profesionalne uspešnosti za študenta ustrezno izbran psihoterapevtski pristop, je seminar namenjen tudi vsem, ki so se za študij psihoterapije že odločili, ki pa še izbirajo svojo psihoterapevtsko specialnost v kateri bodo opravljali svojo psihoterapevtsko prakso.

Udeleženci seminarja bodo prejeli Certifikat TA101.

Certifikat poleg dokončane visokošolske izobrazbe in najmanj srednješolske stopnje poznavanje angleškega jezika, omogoča vpis v profesionalni TA trening za pridobitev poklicne psihoterapevtske TA kvalifikacije “Diplomirani Transakcijski analitik – psihoterapevt”.

 

METODE DELA

Predavanja, primeri, vaje – igre vlog, delo v parih in manjših skupinah.

 

PREDAVATELJ

Martin Bertok, diplomirani TA psihoterapevt, učitelj in supervizor transakcijske analize TSTA-P (Teaching and supervising transactional analyst – psychotherapy applications), prejemnik Evropske – EAP in Slovenske SDP diplome za psihoterapijo.

 

URNIK

Sobota od 9.00 do 19.00 (čas za kosilo od 13.00 do 14.45).
Nedelja od 9.30 do 19.00.

 

KRAJ IZVEDBE

Inštitut IPTA, Ob Ljubljanici 26 a, 1000 Ljubljana

 

KOTIZACIJA

Za zaposlene 220,00 eur (DDV – ja ni). V kotizacijo je vključen učbenik Uvod v transakcijsko analitično psihoterapijo in izdaja certifikata TA101. Študentje in nezaposleni imajo ceno kotizacije znižano na 200,00 eur.

 

PRIJAVA

Vaše prijave lahko pošljete na e-naslov info@ipta.si.

 

ŠTEVILO UDELEŽENCEV

Število udeležencev je omejeno na 8 prijav.

 

DODATNE INFORMACIJE

http://www.ipta.si/seminar-ta-101.html  

 

Inštitut za psihoterapijo transakcijske analize IPTA
Ob Ljubljanici 26 a
1000 Ljubljana

W: www.ipta.si
T: +386 41 789 118
E:  info@ipta.si

Skype: martin.bertok1

 

Med znanim in nepoznanim v medčloveških odnosih.