Poletna šola Instituta IPAL 2022

 

 

 

Poletna šola Instituta IPAL 2022

 

*GLOBINSKA DINAMIKA JUNGOVE RDEČE KNJIGE

V LUČI METODE IPAL*

 

izkustvena delavnica z dr. Matjažem Regovcem

sreda, 13. julija – nedelja, 17. julija 2022

 

Institut IPAL ponovno obuja tradicijo poletnih šol z bivanjem v naravi – pripravili smo 30-urno izkustveno delavnico z dr. Matjažem Regovcem z naslovom »Globinska dinamika Rdeče knjige v luči Metode IPAL«, ki bo potekala od srede, 13. (začetek pozno popoldne) do nedelje, 17. julija 2022 (do kosila). Kadar Metodo IPAL apliciramo na posamezne duhovno-psihološke tematike razvoja in preobrazbe, kot se pojavljajo in razvijajo v Rdeči knjigi, lahko Rdeča knjiga postane zelo uporaben, zanimiv in privlačen duhovni priročnik za notranje potovanje.

V skupini in posamezno bomo raziskovali globlji pomen in funkcijo dinamike duha časa, duha globine, smrti in preobrazbe, žrtvovanja in prenosa moči, razkroja stare podobe boga ter prepoznavanja kolektivnega in individualnega boga v vsakodnevnem življenju. Predhodni znanji jungovske psihoanalize in Metode IPAL nista potrebni.

Na delavnici je prostora za do 20 oseb. Prijave v tajništvu Instituta IPAL (040 518 045 ali info@ipal.si). Za prijave do 31. 5. 2022 velja nižja kotizacija.

Celoten program poletne šole najdete tukaj in na spletni strani Instituta IPAL: https://ipal.si/poletna-sola-2022.

 

Institut IPAL
Miklošičeva cesta 36, Ljubljana

M: 040 518 045
E: info@ipal.si
www.ipal.si