PROSTORI TOKOVI

Ustvarjalni center Krušče
mala festivala PROSTORI TOKOVI
14.-18. september 2021

 

  • 5 dni
  • 45 ur programa delavnic, predavanj, pogovorov, razstav, predstav, koncertov
  • 20 terapevtskih ur izkustvenih delavnic
  • več kot 20 gostujočih: avstralska psihodramska psihoterapevtka SUE DANIEL, srbski arhitekt RADIVOJE DINULOVIĆ, scenograf BRANKO HOJNIK, režiserja TOMI JANEŽIČ in JANEZ JANŠA, koregrafinja MALA KLINE, glasbenika KRISTIJAN KRAJNČAN in IGOR MATKOVIĆ, plesalka KATJA LEGIN, hrvaški igralec VILI MATULA, psihiater VLADIMIR MILOŠEVIĆ, izraelska igralka in psihodramska psihoterapevtka HEDVA NOVICH, psihodinamski psihoterapevt LAN PEČJAK, režiserka NINA RAJIĆ KRANJAC, hrvaška igralka in slikarka LUĆIJA TRAVIČIĆ, igralca MATEJ RECER in GREGOR ZORC, filozof ERNEST ŽENKO, nemška umetnica in znanstvenica KERSTIN WAGNER, performerji DELOVNEGA CENTRA JERZYJA GROTOWSKEGA IN THOMASA RICHARDSA

TELESA, PROSTORI, TOKOVI, SVETOVI so srečanja Ustvarjalnega centra Krušče, kjer se umetnost povezuje z drugimi področji skozi delavnice, predavanja, razgovore in umetniške dogodke.

Kratki raziskovalno-edukacijski umiki so valilnica ustvarjalnih procesov, ki ni namenjena samo tistim, ki se ukvarjajo z umetnostjo, temveč vsem, ki si želijo boljšega razumevanja sebe in drugih.

Podroben program in več informacij lahko dobite na:
https://mailchi.mp/f1d5de356a76/programbodiesworldsandlittlefestivalofpsychodrama-6355482
https://www.facebook.com/KrusceCreativeCenter
https://fb.me/e/OGSQ4TiS
krusce@gmail.com

Mali festivali TELESA, PROSTORI, TOKOVI, SVETOVI in mali festival psihodrame sledijo priporočilom Svetovne zdravstvene organizacije glede vpliva umetnosti na zdravje. Program je podprt je s strani Centra za kreativnost, Ministrstva za kulturo RS in Evropske unije iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

 

 

Program bo izveden v skladu s priporočili NIJZ ter morebitnimi ukrepi za zamejitev širjenja koronavirusa. Za vse udeležene velja PCT pogoj.

Mali festivali potekajo za omejeno število udeleženih.

V društvenih prostorih Ustvarjalnega centra Krušče je mogoče prespati v hišah za umetniške rezidence ali v šotorih. Preverite zasedenost.

Lahko pridete za en dan ali vse dni.

Informacije in prijave: krusce@gmail.com.

 

PRISPEVKI:

Če študirate, se educirate v psihoterapiji, ste v samostojnem umetniškem poklicu, v pokoju ali v psihodramski skupini na Kruščah: 375 eur (5 dni), 320 eur (4 dni), 255 eur (3 dnevi), 180 eur (2 dneva), 95 eur (1 dan)

Za ostale: 425 eur (5 dni), 360 eur (4 dni), 290 eur (3 dnevi), 205 eur (2 dneva), 110 eur (1 dan)

Kot prijava velja nakazilo (do zapolnitve mest).

Podatki za nakazilo:
DRUŠTVO STUDIO ZA RAZISKAVO UMETNOSTI IGRE
DRUŠTVO ZA UMETNIŠKO RAZISKAVO, KREACIJO, REZIDENCO IN EDUKACIJO KRUŠČE
Krušče 2
1380 Cerknica
SLOVENIJA / EU
Davčna številka: 29252792
Bančni račun: SI56 6100 0001 9352 720
SWIFT: HDELSI22
Naslov banke: DELAVSKA HRANILNICA D.D. Miklošičeva 5, 1000 LJUBLJANA, SLOVENIJA