10. AKADEMIJA INŠTITUTA IPAL

 

 

 

Čeprav je travma vedno osebna, ima svoje korenine v kulturnem nezavednem. Je obenem sidrišče in torišče kulturne psihe naroda in družbe. Je pojav, ki povezuje ne samo storilce in žrtve, temveč tudi mnoge profesionalne delavce, ki se s travmo pri svojem delu srečujemo vsakodnevno.

Gosta 10. Akademije Instituta IPAL sta dr. Oksana Lavrova (jungovska  psihoanalitičarka,  Sankt Peterburg) in dr. Robert Oravecz (psihiater in  psihoterapevt, Ormož), s temama  »Simbolizacija in zdravljenje travme« in »Zakaj pozabimo na travmo?«.

Integrirati travmo pomeni ne samo razumeti njen mehanizem v okviru delovanja psihične celote, temveč tudi to, da travmo želimo s pomočjo dela na sebi tudi potrpežljivo obdelovati. To sta tudi temeljni namen in smoter konference. Integracija travme pomeni opolnomočiti sebe in se naposled dvigniti nad bolečino, ki nam jo povzroča ta vedno prisotna dinamika življenja.

Brošura s programom: Konferenca 2020
Izkustvena delavnica: Notranji otrok in travma

 

 

 

Kotizacija

Kotizacija vključuje tudi mapo, zbornik prispevkov, kavo in prigrizek v soboto in nedeljo ter potrdilo o udeležbi.

Količinski popusti:

  • 2 osebi 10%
  • 3 osebe 15%

Za redno vpisane študente SFU in redno vpisane študente ostalih psihoterapevtskih smeri velja 10% popust. Isto velja za redno vpisane gojence Instituta IPAL. Popusti se ne seštevajo.

Vračilo vplačane kotizacije je brez stroškov do 20.12.2019, kasneje zadržimo 50% vplačane kotizacije, po 31.01.2020 vplačane kotizacije ne vračamo.

 

Informacije in prijave: 040 518 045 ali akademija@ipal.si (Alenka Malnar)

 

Organizator: Institut IPAL, Miklošičeva cesta 36, 1000 LJUBLJANA,
Spletna stran: https://ipal.si/akademija-2020