Core Energetics telesno psihoterapevtska delavnica

 

Spoštovani,

vabimo vas na izkustveno Core Energetics telesno psihoterapevtsko delavnico, ki bo potekala od petka 28. februarja do nedelje 1. marca 2020 v Ljubljani. Delo bo potekalo v angleškem jeziku, po potrebi s prevodom v slovenski jezik.

Več informacij o sami delavnici (tema, lokacija, cena, način prijave, izkušnje udeležencev preteklih delavnic…) dobite s klikom na povezavo http://bit.ly/2MvSD2M. Število udeležencev na delavnici je omejeno.

Za vsa dodatna vprašanja, pojasnila in prijave se lahko obrnete na:

Samo Božič
g: +386 40 239 675
w: info@psihoterapijabozic.si

 

Toplo vabljeni na delavnico!

 

 

* * O izvajalcih delavnice:

Anna Timmermans in Cees van Loon poučujeta na Nizozemskem inštitutu za Core Energetics (NICE), ki je trenutno največji inštitut za usposabljanje Core Energetics telesnih psihoterapevtov v Evropi. Za seboj imata zanimivo osebno in poslovno zgodbo ter ogromno terapevtskih izkušenj. Partnerja sta tudi v zasebnem življenju. Anna je tudi ustanoviteljica in strokovna direktorica, Cees pa direktor omenjenega inštituta. Več o niju si lahko preberete na spletni strani Nizozemskega inštituta za Core Energetics – NICE (https://coreenergetics.nl/en/staff/).

 

* * O organizatorju delavnice:

Samo Božič je Core Energetics telesni psihoterapevt, izobraževanje je zaključil na Nizozemskem inštitutu za Core Energetics. Živi in dela v Novi Gorici. Je poročen in oče dveh deklet. Skupaj z ženo Tino vodita in urejata www.psihoterapijabozic.si. Več o njem si lahko preberete na https://www.psihoterapijabozic.si/o-samu ali v članku Moja zgodba s telesno psihoterapijo Core Energetics.

 

* * O metodi Core Energetics:

Core Energetics je oblika telesne psihoterapije pri kateri združujemo delo s telesom, psihoterapijo in duhovnost. Poleg pogovora, ki je naraven del vsake psihoterapije, pri tovrstnem delu predvsem spodbujamo raziskovanje telesnih izkušenj. To tudi loči telesno psihoterapijo od ostalih psihoterapevtskih modalitet, ki delo s telesom uporabljajo samo občasno. Več o metodi Core Energetics si lahko preberete v članku O telesni psihoterapiji Core Energetics ali v zapisu na strani Mednarodne Zveze za Core Energetics IACE https://www.iace.info/core-energetics/.

 

* * O telesni psihoterapiji:

Termin »telesna psihoterapija« pogosto srečamo kot oznako za »skupek različnih metod«, katerim skupna značilnost je, da ima telo pomembno vlogo v psihoterapevtskem zdravljenju. Uporabljamo ga za različne modalitete, ki so se razvijale v preteklih desetletjih. Več o telesni psihoterapiji si lahko preberete v članku Izkušnja telesne psihoterapije je pot globoke preobrazbe, ogromno informacij dobite na spletnih straneh Evropske zveze za telesno psihoterapijo EABP http://www.eabp.org/about.php, nekaj pa tudi na straneh Evropske zveze za psihoterapijo EAP https://www.europsyche.org/approaches/psychotherapy/.