Psihoterapija travme z metodo brainspotting

 
 
 

 

 

 

VABILO NA DELAVNICO

PSIHOTERAPIJA TRAVME Z METODO BRAINSPOTTING

(1. stopnja)

MARIO C. SALVADOR

8.-10. junij 2018

 

Vabimo vas na izobraževanje Psihoterapija travme z metodo brainspotting (1. stopnja), ki jo bo vodil klinični psiholog in psihoterapevt Mario C. Salvador iz Španije. V delavnici bo predstavil nevrobiologijo psihološke travme in se usmeril na predelavo travme s pomočjo metode Brainspotting. Brainspotting je metoda, ki omogoča procesiranje in predelavo izvorov travme, disociacije in drugih simptomov. Brainspotting omogoča nevrobiološko uglaševanje in predelavo izkušenj in simptomov, ki so običajno izven dosega zavestnega uma in jezikovne zmožnosti. Delavnica bo usmerjena na praktično učenje metode, ki se lahko uporabi znotraj različnih terapevtskih pristopov. Udeleženci po delavnici prejmejo certifikat o opravljeni prvi stopnji. Več o metodi lahko preberete na spletni strani: www.brainspotting.pro

CILJI DELAVNICE:

S pomočjo predavanj, živih demonstracij in prakse v manjših skupinah boste udeleženci pridobili:

  • razumevanje nevrobiologije in psihoterapije psihološke travme,
  • razumevanje osnovnih komponent Brainspottinga,
  • uporaba Brainspottinga pri travmi, disociaciji in somatskih stanjih,
  • uporaba Brainspottinga pri ‘težjih’ primerih in razvoju pozitivnih virov.

Pričetek delavnice bo v petek, 8.6. ob 9.30 in zaključek v nedeljo, 10.6.2018 ob 17.30 uri. Cena delavnice je 430,33 EUR + 22 % DDV (skupaj 525 EUR).
Prijave zbiramo do 20. aprila 2018. Ob prijavi je potrebno predplačilo 120 EUR + 22% DDV (skupaj: 146,40 EUR), ki ga v primeru vaše odjave zadržimo. Celoten znesek nakažite do 20. maja 2018.

Več o izobraževanju lahko najdete v priponki. Za vse dodatne informacije in prijave smo dosegljivi na spodaj navedenih kontaktih.
 

Lep pozdrav,

Melita Košak
Vodja projektov
————————————————
Inštitut za integrativno
psihoterapijo in svetovanje
Stegne 7, 1000 Ljubljana
Tel.: 01 511 10 29; 041 232 654
El. naslov: admin@institut-ipsa.si
Spletna stran: www.institut-ipsa.si