Vabimo vas na 13. Študijske dneve Slovenske krovne zveze za psihoterapijo

Z veseljem sporočamo, da se bližajo naši letni Študijski dnevi, ki so dragocena priložnost krepitve naše psihoterapevtske skupnosti, strokovnega bogatenja, medesebojnega spoznavanja in povezovanja s kolegi ter razvoja naše stroke. Zato vas prisrčno vabimo, da se nam pridružite na tem pomembnem strokovnem dogodku.

Letošnje Študijske dneve posebej opredeljuje zelo zanimiva tematika, renomirani gostje in pester ter zanimiv nabor predavanj, izkustvenih delavnic in dve okrogli mizi, ki zaobjemajo širok spekter tem v navezavi z obravnavo spola in spolnosti v psihoterapiji. Pripomogli bodo k širjenju znanja, izkušenj in predvsem prostora v povezavi z naslovno temo, čemur kot psihoterapevti veš čas stremimo. Hkrati nam različnost programa, ki je skupni imenovalec teh strokovnih srečanj, omogoča spoznavanje drugačnih konceptov dela posameznih psihoterapevtskih prostopov in nam omogoča boljše razumevanje in sprejemanje različnosti, ki je tudi naša rdeča nit naslovne teme.

V priponkah boste našli program za letošnje Študijske dneve (zloženka), urnik in kratke povzetke predavanj in delavnic ter prijavnico, kjer si lahko preberete več o vsebini in časovni razporeditvi programa. Prosimo vas, da izpolnjeno prijavnico pošljete na naveden naslov ter na njej označite tudi izbrane delavnice.

Priporočamo, da novosti o študijskih dnevih spremljate na naši spletni strani www.skzp.si.

Upamo, da se nam v čim večjem številu pridružite v tvornih in sproščenih diskusijah s kolegi iz različnih pristopov, medtem pa uživate v lepi naravi Rogle in gostoljubnosti, ki jo le-ta ponuja.

Veselimo se srečanja z vami!

Z lepimi pozdravi,

Dr. Tamara Trobentar, predsednica Programskega odbora
Manuela Mežič, predsednica Organizacijskega odbora