16. Študijski dnevi SKZP

 

 

 

Z velikim veseljem najavljam naše 16. Študijske dneve SKZP:

SRAM, RANLJIVOST IN AVTENTIČNOST V PSIHOTERAPEVTSKEM ODNOSU”,

katere bomo gostili

31. maja do 2. junija 2019 na Rogli.

 

Predstavitev vsebinskega okvira letošnje teme si lahko preberete v predstavitvenem tekstu.

Če ste naši redni obiskovalci Študijskih dni ali morda namerava obiskati naš dogodek prvič, verjamem da boste navdušeni nad programom in zelo zanimivo sestavo naših gostov, ki so odlični strokovnjaki s področja letošnje teme, kateri bodo poglobljeno predstavili različne vidike dela s sramom, ranljivostjo in avtentičnostjo v psihoterapevtskem odnosu. Osrednja gosta iz Slovenije bosta geštalt terapevt in predsednik SKZP Tomaž Flajs ter socialni psiholog in predavatelj dr. Matej Černigoj in pa psihoanalitična psihoterapevtka iz Irske Barbare Fitzgerald, supervizorka in učiteljica ter bivša predsednica Evropske konfederacije psihoanalitičnih psihoterapij.

Pri tem vas vse, ki bi želeli sodelovati in aktivno sooblikovati naš skupni dogodek vabimo, da nam pošljete okvirne predstavitve svojih prispevkov, s katerimi želite aktivno prispevati k bogatenju programa in poglabljanju znanja ter širjenju novih pristopov dela, kar bo nadgradilo vsebine in omogočilo doživetje za vse udeležence, ki bodo prišli na tokratne Študijske dneve.

Na spodnji povezavi ‘Kriteriji za aktivno udeležbo Študijski dnevi 2019’ si lahko preberete več o pogojih sodelovanja in aktivne udeležbe na Študijskih dnevih, svoj prispevek pa prijavite tako, da na e-naslov tajnistvo@skzp.org pošljete izpolnjeno prijavnico –‘Prijava prispevka na 16. Študijske dneve SKZP’. Prijavnico lahko pošljete tudi po navadni pošti, na naslov:

Inštitut Satori
Reber 11
1000 Ljubljana

Elektronsko prijavnico najdete na spodnji povezavi –  Elektronska/spletna prijavnica  prispevka na 16. Študijske dneve SKZP’

 

 

Rok za oddajo prijavnice je 10.3.2019.

 

Ker so Študijski dnevi SKZP naš vodilni dogodek v letu, si vsakokrat prizadevamo še izboljšati program, ki bo ponujal nova znanja, metode dela, strategije ter omogočal dobro počutje vseh udeležencev in gostov, kar bo poleg vsega omenjenega, prispevalo k našemu skupnemu razvoju in h kvaliteti našega kliničnega dela.

Prosim označite si ta dogodek na koledarju in zelo se veselim, našega skupnega srečanja na na Rogli.

 

Vse vas prav lepo pozdravljam,

dr. Tamara Trobentar,
predsednica Programskega odbora 16. Študijskih dni 2019

 

 

Gradivo: