Vabilo k aktivni udeležbi

 

Spoštovane kolegice, spoštovani kolegi,

 

z velikim veseljem najavljam naše 15. Študijske dneve SKZP: “MNOGOTERI OBRAZI TRAVME IN VZPOSTAVLJANJA RAVNOVESJA”, katere bomo gostili 1. do 3. junija 2018 na Rogli. Predstavitev vsebinskega okvira letošnje teme si lahko preberete v predstavitvenem tekstu.

Če prihajate prvič ali pa ste naši redni obiskovalci Študijskih dni, verjamem da boste navdušeni nad programom in sestavi naših gostov, ki so vrhunski strokovnjaki s področja travme, kateri bodo predstavili številne zanimive nove teme s tega področja.

Pri tem vas vse, ki bi želeli sodelovati in aktivno sooblikovati naš skupni dogodek vabimo, da nam pošljete okvirne predstavitve svojih prispevkov, s katerimi želite aktivno prispevati k bogatenju programa in širjenju znanja ter entuzijazma nad vsebino vseh udeležencev, ki bodo prišli na tokratne Študijske dneve.

Na spodnji povezavi Kriteriji in postopek za prijavo delavnice na 15. Študijskih dnevih SKZP’ si lahko preberete več o pogojih sodelovanja in aktivne udeležbe na Študijskih dnevih, svoj prispevek pa prijavite tako, da na e-naslov tajnistvo@skzp.org pošljete izpolnjeno prijavnico – Prijava prispevka na 15. Študijske dneve SKZP’. Prijavnico lahko pošljete tudi po navadni pošti, na naslov:

Inštitut Satori
Reber 11
1000 Ljubljana

Elektronsko prijavnico najdete na spodnji povezavi –  Elektronska/spletna prijavnica  prispevka na 15. Študijske dneve SKZP’

 

Rok za oddajo prijavnice je 15.2.2018.

 

Ker so Študijski dnevi SKZP naš vodilni dogodek v letu, si vsakokrat prizadevamo izboljšati svoj program z mislijo na vse potencialne udeležence, ki si želijo bogatiti svoje osebne, učne oz. profesionalne vsebine ali cilje. S sodelovanjem si želimo ponuditi novo znanje, metode, strategije ter dobro počutje vseh, kar bo prispevalo k našemu skupnemu razvoju in kvaliteti našega kliničnega dela.

Prosim označite si ta dogodek na koledarju in zelo se veselim, da vas ponovno ali prvič srečamo na naših tradicionalnih dnevih, na Rogli.

 

Vse vas toplo pozdravljam,

 

dr. Tamara Trobentar, predsednica Programskega odbora 15. Študijskih dni 2018

 

Gradivo: