Študijski dnevi 2019

 

 

 

Spoštovane kolegice, kolegi, študentje, prijatelji!

 

Vabimo vas na 16. ŠTUDIJSKE DNEVE 

Slovenske krovne zveze za psihoterapijo,

 

z naslovom

 

SRAM, RANLJIVOST IN AVTENTIČNOST V PSIHOTERAPEVTSKEM ODNOSU”,

 

ki jih bomo gostili na Rogli, od 31. maja do 2. junija 2019.

 

Zelo se veselimo, da se bližajo naši tradicionalni dnevi, kjer bomo dali temam, ki pogosto ne dobijo veliko prostora, osrednjo pozornost z našimi odličnimi strokovnjaki iz Slovenije in tujine. Iz Velike Britanije se nam bo tokrat pridružil dr. Mark Widdowson, ECP, TSTA(P), transakcijskih analitik in predavatelj ter raziskovalec s področja psihoterapije na Univerzi Salford, iz Irske prihaja Barbara Fitzgerald, psihoanalitična psihoterapevtka, supervizorka in učiteljica ter nekdanja predsednica Evropske konfederacije psihoanalitičnih psihoterapij. Iz Slovenije pa tokrat gostimo Tomaža Flajsa, geštalt psihoterapevta in dr. Mateja Černigoj-a, socialnega psihologa.

 

Poleg plenarnih predavateljev bodo ostali aktivni udeleženci iz različnih psihoterapevtskih modalitet predstavljali temo v obliki izkustvenih delavnic, prikazov primera, predavanj ipd. Pomemben prostor letos namenjamo dogajanju s področja (zakonskega) urejanja psihoterapije kot pomembnega družbenega fenomena in vplivu tega na celotno družbo. Na okrogli mizi pa bomo skupaj raziskovali kako različne psihoterapevtske modalitete (so)ustvarjajo psihoterapevtski odnos pri delu s klienti in kako ta proces v različnosti doživljanja in bivanja poteka.

 

Na naši spletni strani najdete zloženko, razširjen program srečanja, urnik delavnic in prijavnico.

 

Novosti o študijskih dnevih spremljajte na naši spletni strani www.skzp.si in FB profilih SKZP ter 16. Študijskih dnevov SKZP.

 

Veselimo se srečanja z vami tokrat skozi naše ranljive dele, v iskanju naše avtentičnosti.

 

 

Se vidimo na Rogli!

dr. Tamara Trobentar, predsednica Programskega odbora
Manuela Mežič, predsednica Organizacijskega odbora