Študijski dnevi 2019

 

 

 

Z velikim veseljem najavljamo naše 16. Študijske dneve SKZP z naslovom

SRAM, RANLJIVOST IN AVTENTIČNOST V PSIHOTERAPEVTSKEM ODNOSU”,

ki jih bomo ponovno gostili

na Rogli, od 31. maja do 2. junija 2019.

 

Redni obiskovalci Študijskih dnevov in vsi, ki se nam boste letos pridružili prvič, boste navdušeni nad programom in zanimivimi gosti. Odlični strokovnjaki s področja letošnje teme bodo poglobljeno predstavili različne vidike dela s sramom, ranljivostjo in avtentičnostjo v psihoterapevtskem odnosu. Osredja gosta iz Slovenije bosta geštalt terapevt in predsednik SKZP Tomaž Flajs ter socialni psiholog in predavatelj dr. Matej Černigoj. Pridružila pa se nam bo tudi irska psihoanalitična psihoterapevtka Barbara Fitzgerald, supervizorka in učiteljica ter nekdanja predsednica Evropske konfederacije psihoanalitičnih psihoterapij.

Vse, ki bi želeli sodelovati in aktivno sooblikovati dogodek, vabimo, da nam pošljete okvirne predstavitve svojih prispevkov, s katerimi boste dodatno obogatili program. Na ta način boste prispevali k poglabljanju znanja ter širjenju novih pristopov dela, kar bo nadgradilo vsebine za vse udeležence 16. Študijskih dnevov.

V dokumentu ‘Kriteriji za aktivno udeležbo Študijski dnevi 2019’ si lahko preberete več o Pogojih sodelovanja in aktivne udeležbe na Študijskih dnevih, svoj prispevek pa prijavite tako, da na e-naslov tajnistvo@skzp.org pošljete izpolnjeno prijavnico – Prijava prispevka na 16. Študijske dneve SKZP. Prijavnico lahko pošljete tudi po navadni pošti, na naslov:

Inštitut Satori
Reber 11
1000 Ljubljana

Elektronsko prijavnico najdete na  Elektronska/spletna prijavnica  prispevka na 16. Študijske dneve SKZP’

 

 

PODALJŠAN ROK za oddajo prijavnice je 27.3.2019.

 

Študijski dnevi SKZP so osrednji dogodek v letu, zato si vsakokrat prizadevamo izboljšati program. Ta ponuja nova znanja, metode dela, strategije ter omogoča dobro počutje vseh udeležencev in gostov. Vse našteto prispeva k skupnemu razvoju in h kvaliteti našega kliničnega dela.

Pravočasno si označite dogodek na koledarju. Veselim se našega skupnega srečanja na Rogli.

Podrobnejšo predstavitev letošnje teme si lahko preberete v predstavitvenem besedilu.

 

Vse vas prav lepo pozdravljam,

dr. Tamara Trobentar,
predsednica Programskega odbora 16. Študijskih dni 2019

 

 

Gradivo: