Vabilo na 14. Študijske dneve SKZP – Izzivi zgodnjega odraslega obdobja

 
 
 

Spoštovane kolegice, spoštovani kolegi, prijatelji, študenti!

Vabimo vas na 14. Študijske dneve

Slovenske krovne zveze za psihoterapijo

 z naslovom

IZZIVI ZGODNJEGA ODRASLEGA OBDOBJA

26. – 28. maja 2017 v Zrečah

 

Ponovno se bližajo naši letni Študijski dnevi SKZP, ki predstavljajo enega najstarejših in najbogatejših strokovnih psihoterapevtskih srečanj v Sloveniji, ki povezuje številne strokovnjake s področja psihoterapije in ostalih sorodnih poklicev, ki si želijo poglobiti znanje z specifičnega področja.

Letošnje 14. Študijske dneve posvečamo tematiki zgodnjega odraslega obdobja, ki v teh zahtevnih družbeno-ekonomskih časih predstavlja velik izziv za vse, ki so kakorkoli povezani s tem obdobjem. V ta namen smo povabili zanimive goste, strokovnjake s tega področja in oblikovali pester nabor predavanj, delavnic, prikaza primerov, okroglih miz ter bogat obštudijski program, ki skupaj omogoča sproščeno in zanimivo strokovno ter osebnostno bogatenje.

Na spodnjih povezavah najdete program za letošnje Študijske dneve (zloženka), urnik in kratke povzetke predavanj in delavnic ter prijavnico, kjer si lahko preberete več o vsebini in časovni razporeditvi programa. Prosimo vas, da izpolnjeno prijavnico pošljete na naveden naslov ter na njej označite tudi izbrane delavnice. Letos smo za udeležence 14. Študijskih dnevov SKZP pripravili novost, in sicer možnost elektronske prijave. Elektronsko prijavnico najdete na spodnji povezavi.

Prisrčno vas vabimo, da se nam pridružite v skupnem raziskovanju in iskanju odgovorov na mnoga vprašanja, ki se postavljajo ob letošnji temi ter hrati uživate v gostoljubnosti Term Zreče v sproščenem vzdušju in interaktivnem druženju, spoznavanju ter povezovanju s kolegi iz različnih pristopov in področij dela.

 

Veselimo se srečanja z vami!

 

S toplimi pozdravi,

dr. Tamara Trobentar, predsednica Programskega odbora
Manuela Mežič, predsednica Organizacijskega odbora

 

Gradivo: