2. Kongres SKZP

 

Spoštovane psihoterapevtke in psihoterapevti ter vsi, ki bi vas utegnilo zanimati,

 

z veseljem vas obveščamo, da je objavljena prijavica za udeležbo na 2. Kongresu SKZP z naslovom Psihoterapija otrok in mladostnikov, ki bo potekal od 31. maja do 2. junija 2024 na Rogli.

Na spletni strani Kongres SKZP je že objavljen tudi celoten program kongresa, ki bo tokrat zajemal kar 5 plenarnih predavanj, 20 delavnic ter simpozij z naslovom Glas otroka in varstvo koristi otroka v primerih ločitev, kjer je prisoten visok konflikt ali nasilje – vloga psihoterapevta in drugih strokovnjakov v mreži pomoči otroku, na katerem bodo svoje bogato znanje izmenjali strokovnjaki z različnih področij.

Ker pa je poleg strokovnega izpopolnjevanja namen kongresa tudi ta, da se psihoterapevti_ke med seboj bolje spoznamo in podružimo, smo kot vsako leto poskrbeli za bogat spremljevalni program s poudarkom na smehu in zabavi, saj tega ni nikoli preveč.

Več o programu kongresa si lahko preberete na tej povezavi.

Poudarek tokratnega kongresa bo na medsebojnem povezovanju ne samo psihoterapevtk_ov, temveč tudi vseh strokovnjakinj_ov, ki, ki se pri svojem delu srečujejo z otroki in mladostniki. Zato vabljeni prav vsi, ki tako ali drugače sodelujete na tem področju.

Hvaležni pa bomo tudi, če boste to povabilo delili z vsemi, o katerih menite, da bi jih vsebina tokratnega kongresa morda zanimala.

Upamo, da se vidimo na Rogli, saj se veselimo srečanja z vami!

 

Programski in organizacijski odbor 2. Kongresa SKZP