IZOBRAŽEVANJE IZ EMDR (1. stopnja)

 

 

 

vabi na

 

IZOBRAŽEVANJE IZ EMDR

(1. stopnja)

 

Dr. Vesna Bogdanović

17. – 19. maj 2024

 

Kaj je EMDR?

EMDR, desenzitizacija in ponovna predelava z očesnim gibanjem, je terapevtska metoda, ki se uporablja pri delu s čustvenimi težavami, ki so posledica travmatskih izkušenj, kot so travmatski dogodki iz otroštva, stresni dogodki v odraslosti, naravne nezgode, agresivni na­padi, vojne… EMDR se uporablja tudi pri delu z osebami z različnimi duševnimi motnjami, kot so anksiozne motnje (npr. fobija, panična motnja), osebnostne motnje, bolezni odvi­snosti in pri mnogih drugih. Uporaba metode je možna tudi pri doseganju boljših poslovnih rezultatov ter za izboljšanje športnih in ume­tniških sposobnosti. EMDR je kompleksna psihoterapevtska metoda, ki na izviren način združuje elemente različnih psihoterapevtskih pristopov, kot so psihoanalitična terapija, ko­gnitivno-vedenjska terapija, geštalt terapija, na klienta usmerjena terapija idr.

Več informacij o izobraževanju in predavateljici najdete v ZLOŽENKI

 

Komu je izobraževanje iz EMDR – 1. stopnja namenjeno?

Izobraževanja EMDR (1. stopnja) se lahko udeležijo psihoterapevti, klinični psihologi, specialisti klinično psihološkega svetovanja in psihiatri.

Specializanti in psihoterapevti v treningu se izobraževanja lahko udeležijo samo s pisnim potrdilom supervizorja ali mentorja, v katerem je navedeno, da delajo s klienti pod redno supervizijo.

 

Izobraževanje bo potekalo v srbskem jeziku. Vključuje teorijo in praktikum.

KJE: Ljubljana

KDAJ: Izobraževanje se bo začelo v petek, 17. 5. 2024, ob 9.00 in zaključilo v nedeljo, 19. 5. 2024, do 18.00.

PRISPEVEK:
Prispevek za tridnevno delavnico znaša na osebo 500 EUR + 22 % DDV (skupaj 610 EUR).

PRIJAVE:
Prijave zbiramo do 21. 4. 2024. Kotizacijo ob prijavi nakažite na transakcijski račun Inštituta IPSA (Naziv: IPSA d.o.o., Stegne 7, 1000 Ljubljana. Transakcijski račun: SI56 020320254270905). Potrdilo o plačani kotizaciji pošljite na elektronski naslov: prijave@ipsa.si. Prijava bo potrjena po prejemu potrdila o plačilu kotizacije. V primeru nezadostnega števila prijav izobraževanje ne bo izvedeno. V tem primeru vplačano kotizacijo v celoti povrnemo.

Prijavite se lahko na naši spletni strani ali preko elektronskega naslova prijave@ipsa.si

 

Institut za integrativno psihoterapijo in
svetovanje, Ljubljana
Stegne 7, Ljubljana

Tel./gsm: 041 903 974
E-naslov: info@institut-ipsa.si
Spletna stran: https://www.ipsa.si/sl/