Študij geštalt izkustvene družinske terapije in psihoterapije

 

 

INŠTITUT ZA DRUŽINSKO TERAPIJO

 zaključuje

razpis za vpis v

študij geštalt izkustvene družinske terapije in psihoterapije.

 

Program se izvaja od leta 1990. Od takrat je bilo opravljenih več izobraževanj in izdanih več publikacij na področjih vzgoje in izobraževanja, socialnega dela in zdravstva. Več let je študijski program potekal pod okriljem Kemplerjevega inštituta na Nizozemskem, od leta 2018 pa poteka pod samostojno evropsko akreditacijo Inštituta za družinsko terapijo. V letu 2023 vpisujemo že 8. študijsko skupino.

Izobraževanje poteka 4 leta v obliki večdnevnih treningov v skupini, v intervizijski (mali) skupini in v obliki samostojnih ur. Začetek izobraževanja je 13. 10. 2023. Sprejmemo lahko samo še tri študente.

Za vpis v študij je potrebna dokončana II. stopnja študija po bolonjski shemi oziroma 7. stopnja iz področja poklicev pomoči ali drugih sorodnih poklicev. Izobraževanje je primerno tudi za psihoterapevte drugih modalitet, ki želijo pridobiti dodatno znanje iz področja dela z družinami in pari.

Vse, ki vas zanima študij geštalt izkustvene družinske terapije in psihoterapije, vabimo, da se čim prej prijavite na elektronski naslov info@kempler.si. Prijava je možna samo še do 1. 10. 2023 oziroma do zapolnitve še zadnjih treh mest.

 

Razpis za vpis v študij geštalt izkustvene družinske terapije in psihoterapije

 

Ekipa Inštituta za družinsko terapijo