Izobraževanje iz Nevroafektivnega relacijskega modela (NARM)

Ljubljana, 2023 – 2025

 

Kaj je NARM?

Nevroafektivni relacijski model (NARM) je celovit psihodinamični in telesno usmerjen pristop za obravnavo odnosnih in razvojnih travm ter nevarne navezanosti. Integrira različne psihodinamične in telesno-usmerjene psihoterapevtske modele, pa tudi vzhodne kontemplativne pristope k človeškemu izkustvu. Je neregresijski in nekatarzičen. Dela z zgodnjimi, nezavednimi vzorci, ki močno vplivajo na identiteto, čustvovanje, fiziologijo, vedenje in odnose.

Več informacij o izobraževanju najdete tukaj.

Več informacij o pristopu na: narmtraining.com ter drlaurenceheller.com.

 

Povabilo na predstavitev pristopa

Z veseljem vas vabimo na predstavitev pristopa, ki bo potekala 22. marca 2023 v Ljubljani med 18.30 in 20.30 uro (lokacija bo podana naknadno). Na dogodku bosta svoje izkušnje z vami delili Karima Valentina Hočevar, članica učiteljskega tima in supervizorka NARMa, in prof. dr. Metka Kuhar, akademska raziskovalka in predavateljica ter izvajalka NARMa. Dogodek bo zasnovan interaktivno, saj boste imeli možnost postavljati vprašanja in prejeti odgovore, ki vam bodo pomagali bolje razumeti metodo in njeno uporabo v praksi.

Prijave na predstavitev zbiramo do vključno 16. marca 2023.

Prijavite se na tej povezavi.

O lokaciji boste obveščeni par dni pred dogodkom.

 

Komu je izobraževanje namenjeno?

Izobraževanje je namenjeno psihoterapevtom (tudi psihoterapevtom v treningu in specializantom), psihosocialnim svetovalcem, socialnim in drugim strokovnjakom s področja, ki delajo s kompleksno travmo.

 

Izobraževanje bo potekalo v angleškem jeziku. Vključuje teorijo in praktikum.

 

KJE: City hotel, Dalmatinova 15, 1000 Ljubljana.

KDAJ: Izobraževanje poteka v obliki 4 petdnevnh modulov (25.-29. oktober 2023, 27.-31. marec 2024, 25.-29. september 2024, 2.-6. april 2025).

IZVAJALCI: Učitelj Ralf Marzen, klinični psiholog, z učiteljskim timom izkušenih NARM praktikov.

CENA: Skupna cena znaša 3750 €, plačilo je možno po obrokih.

 PRIJAVE: Prijavite se lahko na spletni strani ali prek elektronske pošte (Karima Valentina Hočevar, karima@mudita-institut.com).

Izobraževanje bo izvedeno, če bo dovolj prijav.

 

Mudita inštitut
https://mudita-institute.com/