Največji evropski kongres psihoterapevtov do zdaj v Ljubljani

Sistemske resonance in interference

 

V Ljubljani bo od 7. do 10. septembra 2022 potekal 11. evropski kongres sistemske psihoterapije Evropskega združenja za družinsko terapijo (EFTA) z naslovom “Sistemske resonance in interference”, na katerem pričakujemo okoli 1000 strokovnjakov iz cele Evrope.

EFTA je s strani Evropske zveze za psihoterapijo (EAP) pooblaščena evropska krovna organizacija za področje sistemske psihoterapije. EFTA med drugim ozavešča družbo o pomembnosti psihoterapije na področju varovanja duševnega zdravja ter nagovarja izzive, s katerimi se ljudje soočamo v odnosih z bližnjimi osebami in širšem družbenem okolju. Kongres ni namenjen le sistemskim psihoterapevtom, temveč vsem psihoterapevtom in želi prispevati k širjenju povezav med psihoterapevti različnih pristopov ter med psihoterapevti in drugimi strokovnjaki, ki se ukvarjajo z varovanjem duševnega zdravja.

Program se bo odvijal v Cankarjevem domu ter na Teološki fakulteti Univerze v Ljubljani in na SFU Ljubljana, ki sta poleg EFTE glavna organizatorja dogodka.

Zelo ugodne kotizacije za zgodnje prijave do 20. junija 2022! Prijave sprejema Neža Kožar na e-naslov neza.kozar@sfu-ljubljana.si in na tel. št. 040 250 559.

Več informacij najdete na spletni strani kongresa.

Izkoristite izjemno priložnost za srečanje s psihoterapevti iz cele Evrope v Ljubljani.