Psihoterapija travme z metodo Brainspotting

 

 

vabi na tridnevno spletno izobraževanje

Psihoterapija travme z metodo Brainspotting

2. stopnja

z MARIEM C. SALVADORJEM

od 20. do 22. maja 2022.

 

Vabimo vas na tridnevno izobraževanje Psihoterapija travme z metodo Brainspotting 2. stopnja, ki jo bo vodil klinični psiholog in psihoterapevt Mario C. Salvador iz Španije. Izobraževanje bo potekalo v spletni obliki.

Tridnevno izobraževanje Brainspotting 2. stopnje bo namenjeno učenju uporabe številnih naprednih tehnik in s tem širšemu spektru uporabe metode Brainspotting v klinični praksi.  Predstavljene napredne tehnike vključujejo Brainspotting z enim očesom, tridimenzionalni Brainspotting in konvergentno terapijo, postopni Brainspotting ter združeno notranje-zunanje okno. Predstavljena bo tudi napredna tehnika dela z viri, ki je uporabna zlasti za kliente s kompleksno posttravmatsko stresno motnjo.

Poleg tega bo predstavljen okvir in uglaševanje (limbično poslušanje) pri uporabi metode ter kratka ponovitev tehnik, ki ste se jih naučili na 1. stopnji.

Izobraževanje bo vsebovalo predavanja, demonstracije dela v živo s prostovoljci izbranimi med udeleženci, ki jim bo sledila podrobna analiza dela in razprava z vprašanji in odgovori, ter prakticiranje tehnik v paru.

Več informacij o izobraževanju si lahko preberete na: https://www.brainspottingslovenia.com/izobrazevanja/brainspotting-ii/

 

O PREDAVATELJU

Mario C. Salvador je specialist klinične psihologije z več kot 35 letnimi izkušnjami. Je učitelj in supervizor iz metode Brainspotting in dela tudi po metodi EMDR. Je učitelj in supervizor integrativne psihoterapije v okviru Mednarodne zveze za integrativno psihoterapijo IIPA (www.integrativeassociation.com), začasni učitelj in supervizor transakcijske analize pri EATA-ITAA.

Mario je mednarodni učitelj in direktor ALECES, Inštitut za predelavo travme in predsednik Združenja Brainspotting Španija. Je tudi podpredsednik AIBAPT (Asociación Iberoamericana de Psicotrauma). Razvil je metodo dela Aleceia, Integrativni celostni psihoterapevtski pristop za delo s travmo.

Je avtor knjige Beyond the Self, Healing Emotional Trauma & Brainspotting objavljeno pri Eleftheria Publisher in je so-avtor knjige The Power of Brainspotting, objavljeno pri Assanger Publisher. V mednarodnih revijah je objavil veliko člankov na temo travme in prisotnosti. Je mednarodni predavatelj in učitelj v Španiji, Braziliji, Rusiji, Sloveniji, Angliji, Italiji, Ekvadorju in Avstriji.

Več o predavatelju: www.aleces.com
Kontakt: msalvador@aleces.com

 

INFORMACIJE

Izobraževanje je namenjeno vsem, ki:

  • ste se udeležili izobraževanja Brainspotting stopnja,
  • ste se  udeležili izobraževanja Brainspotting stopnja in bi radi utrdili in osvežili svoje znanje (polovična cena).

Udeleženci prejmete potrdilo o opravljeni 2. stopnji  izobraževanja iz metode Brainspotting in velja za pridobitev mednarodnega certifikata pri Brainspotting Training Inc.

Delavnica bo potekala v angleškem jeziku.

Delavnica bo potekala od 20. do 22. maja 2022 od 9.30 do 17.30 ure.

Izobraževanje bo izvedeno preko spleta.

 

CENA

  • ZGODNJA PRIJAVA: za prijavo in plačilo celotnega zneska do vključno 15. 4. 2022 znaša 540 EUR.
  • Prijava in plačilo od 16. 4. 2022 dalje znaša 590 EUR.

Prijava se šteje po prejeti prijavi preko obrazca in plačani vpisnini v višini 250,00 EUR. Zadnji rok prijave in plačila celotnega zneska je 13. 5. 2022.

Za udeležence, ki ste že opravili izobraževanje iz metode Brainspotting 2. stopnja, in bi se izobraževanja želeli ponovno udeležiti, je cena polovična.

Prijave sprejemamo preko spletne prijavnice.

Cena udeležbe vključuje vse materiale potrebne za izvedbo delavnice.

V primeru odpovedi izobraževanja, sledimo splošnim pogojem v prijavnici.

 

Kotizacijo nakažete na transakcijski račun

Inštituta Brainspotting
Cesta v Rožno dolino 11, 1000 Ljubljana
TRR: SI56 6100 0002 0902 974
Namen plačila: Ime in priimek udeleženca in naslov izobraževanja

 Ob plačilu s PayPalom vas prosimo, da v svoje plačilo vključite strošek transakcije.

 

KONTAKT

 V primeru dodatnih vprašanj nas prosim kontaktirajte:

INŠTITUT BRAINSPOTTING
Inštitut za izobraževanje, raziskovanje in psihoterapijo travme Brainspotting
E-mail: brainspottingslovenia@gmail.com

 

 

Inštitut Brainspotting
Inštitut za izobraževanje, raziskovanje
in psihoterapijo travme Brainspotting