Osnovno izobraževanje iz logosinteze

 

Vabljeni, da se udeležite tridnevnega seminarja “Osnovno izobraževanje iz logosinteze”, ki bo potekalo 4. – 6. 3. 2022 v Ljubljani.

Če si želite uporabljati učinkovit pristop, ki se dopolnjuje z vašim dosedanjim načinom dela, se prijavite na seminar in naučite, kako z lahkoto dostopati do klientovih vsebin in mu pomagati, da lahko izkoristi vse svoje vire na poti do zdravja.

Seminar je namenjen strokovnjakom, ki vodijo ljudi na poti do psihofizičnega zdravja (psihoterapevti, psihologi, zdravniki, coachi, fizioterapevti …).

 

Seminar bo vodila Tina Bončina, dr. med., ki se je logosinteze učila pri njenem ustanovitelju dr. Willemu Lammersu, kliničnem psihologu, TSTA, ki je osnove tega sistema postavil leta 2005.

Seminar bo potekal od petka, 4. 3. 2022, od 13h do nedelje, 6. 3. 2022, do 17h.

Cena je 350 €.

Prijava je veljavna ob plačilu tretjine kotizacije po predračunu, ki ga dobite z odgovorom na mail: tina@boncina.si.

Na seminarju boste spoznali teoretske osnove tega sistema, se naučili, kako v sedmih korakih pripeljati klienta do novih odločitev, znali raziskovati vsebine z meta-vprašanji in preizkusili proces na sebi in drugih. Delo v praktičnih skupinah s tremi člani omogoča, da doživite proces v različnih vlogah. Vse to omogoča, da lahko sistem takoj uporabite v praksi. Po opravljenem osnovnem seminarju pa lahko znanje nadgrajujete na nadaljevalnih tečajih.

Logosinteza je sistem za osebno rast, ki ga lahko uporabimo pri psihoterapiji, svetovanju ali coachingu. Nekatere komponente so uporabne tudi pri samopomoči.

Metoda vključuje principe TA, NLP, geštalta in energetske psihologije in jih sestavi z najnovejšimi odkritji nevrofiziologije v nov eleganten in učinkovit sistem za holistično obravnavo posameznika.

S tem pristopom lahko klienti:

  • spremenijo dolgoletna prepričanja, ki so jim omejavala rast in napredovanje,
  • se znebijo tesnobe ali paničnih napadov,
  • razbremenijo boleče spomine brez nevarnosti retravmatizacije,
  • postanejo mentalno bolj prožni in odporni na stresne situacije,
  • se osvobodijo različnih negativnih vzorcev, navad ali fantazij.

Na seminarju dobite vse materiale za delo, poskrbljeno je tudi za napitke in prigrizke.

 

Dobrodošli,

Tina Bončina, dr. med.

https://www.boncina.si/si/aktualno