Izobraževanje iz EMDR (1. stopnja)

 

 

 

VABILO NA

 

IZOBRAŽEVANJE IZ EMDR

(1. stopnja)

 

 

Dr. VESNA BOGDANOVIĆ

3. – 5. december 2021

 

Kaj je EMDR?

EMDR, desenzitizacija in ponovna predelava z očesnim gibanjem, je terapevtska metoda, ki se uporablja pri delu s čustvenimi težavami, ki so posledica travmatskih izkušenj, kot so travmatski dogodki iz otroštva, stresni dogodki v odraslosti, naravne nezgode, agresivni na­padi, vojne… EMDR se uporablja tudi pri delu z osebami z različnimi duševnimi motnjami, kot so anksiozne motnje (npr. fobija, panična motnja), osebnostne motnje, bolezni odvi­snosti in pri mnogih drugih. Uporaba metode je možna tudi pri doseganju boljših poslovnih rezultatov ter za izboljšanje športnih in ume­tniških sposobnosti. EMDR je kompleksna psihoterapevtska metoda, ki na izviren način združuje elemente različnih psihoterapevtskih pristopov, kot so psihoanalitična terapija, ko­gnitivno-vedenjska terapija, geštalt terapija, na klienta usmerjena terapija idr.

Več informacij o izobraževanju in predavateljici najdete v ZLOŽENKI.

Komu je izobraževanje iz EMDR – 1. stopnja namenjeno?

Izobraževanja EMDR (1. stopnja) se lahko udeležijo psihoterapevti, klinični psihologi, specialisti klinično psihološkega svetovanja in psihiatri. Specializanti in psihoterapevti v treningu se izobraževanja lahko udeležijo samo s pisnim potrdilom supervizorja ali mentorja, v katerem je navedeno, da delajo s klienti pod redno supervizijo.

Izobraževanje bo potekalo v srbskem jeziku. Vključuje teorijo in praktikum.

KJE: Inštitut za integrativno psihoterapijo in svetovanje, Stegne 7, 1000 Ljubljana.

KDAJ: Izobraževanje se bo začelo v petek, 3.12. ob 9:00 in zaključilo v nedeljo, 5.12.2021 pozno popoldne.

PRISPEVEK: Prispevek za tridnevno delavnico znaša na osebo 430,33 EUR + 22 % DDV (skupaj 525 EUR).

PRIJAVE: Prijave zbiramo do 6.11.2021. Število mest je omejeno, zato bomo upoštevali prijave po vrstnem redu. Izobraževanje bo izvedeno, če bo dovolj prijav. Prijavite se lahko na spletni strani ali elektronski pošti info@institut-ipsa.si.

 

Inštitut za integrativno psihoterapijo in svetovanje, Ljubljana
Stegne 7, Ljubljana

Tel./gsm: 041 903 974
El. naslov: info@institut-ipsa.si
Spletna stran: www.ipsa.si