Spletni seminar o hipnozi

 

 

Slovenska krovna zveza za psihoterapijo

 

vabi na spletni seminar z naslovom

 

HIPNOZA: POZABLJENA KRALJICA PSIHOTERAPIJE,

 

ki bo v sredo, 20. oktobra 2021, od 17. do 20. ure.

 

Seminar bo vodil mag. Miran Možina.

 

Spletni seminar je sestavljen iz dveh delov. Prvi del bo namenjen predstavitvi splošnih konceptov o hipnozi kot naravnem pojavu in utemeljitvi, zakaj je široko uporabna tudi v psihoterapiji. Čeprav je minilo že 250 let, odkar je Anton Mesmer s svojo hipnoterapevtsko metodo postavil temelj psihoterapiji in čeprav je danes vse več empirično podprtih izsledkov, da je hipnoza učinkovita pri blaženju in reševanj širokega spektra telesnih in duševnih težav, je njen potencial v psihoterapiji veliko premalo izkoriščen. Ob koncu prvega dela bodo predstavljena načela in nekatere tehnike hipnoterapevtskega dela, ki jih je mogoče integrirati v katerikoli psihoterapevtski pristop.  V drugem delu (istega dne) bo predavatelj demonstriral hipnozo s prostovoljcem oz. prostovoljko in po demonstraciji spodbudil refleksijo izkustva pri udeležencih seminarja. Na koncu bodo podane nekatere ključne smernice za izobraževanje iz hipnoze in uporabo hipnoze v klinični praksi.

 

O IZVAJALCU:

Mag. Miran Možina (1957) je psihiater in psihoterapevt, supervizor in učni terapevt, direktor ljubljanske podružnice Univerze Sigmunda Freuda z Dunaja (SFU Ljubljana) ter vodja izobraževanja iz sistemske psihoterapije in strokovni vodja ambulante za otroke in mladostnike v okviru Psihoterapevtske ambulante fakultete, kjer dela tudi kot psihiater in psihoterapevt. Pri svojem kliničnem delu že 35 let uporablja hipnozo. Je urednik številnih knjig in avtor preko sto člankov, ustanovitelj in odgovorni urednik Slovenske revije za psihoterapijo Kairos. Leta 2007 je prejel tudi Zlato priznanje Slovenske krovne zveze za psihoterapijo za razvoj psihoterapije.

 

KOTIZACIJA:

  • člani društev v okviru SKZP: 40,00 eur
  • nečlani: 50,00 eur

Podatki za plačilo kotizacije:

Slovenska krovna zveza za psihoterapijo
Čufarjeva cesta 5, 2000 MARIBOR
TRR št.: SI56 0451 5000 0611 026; Nova KBM, d. d.

 

PRIJAVA:

Na seminar se prijavite s SPLETNO PRIJAVNICO. Prijave sprejemamo do zapolnitve mest oz. najkasneje do 12. ure na dan seminarja. Po zaključenem seminarju prejmete potrdilo o udeležbi.

Ob prijavi pošljite še potrdilo o plačilu kotizacije in potrdilo o članstvu na elektronski naslov info@skzp.org.

V primeru nezadostnega števila prijav si pridržujemo pravico do odpovedi spletnega seminarja ali spremembe datuma in/ali ure izvedbe.

Navodila za spremljanje spletnega seminarja boste prejeli na vaš elektronski naslov po potrjeni prijavi pred samo izvedbo seminarja.

 

ODJAVA:

Če se spletnega seminarja ne boste mogli udeležiti, nas o tem obvestite. Pri odpovedi, ki jo bomo prejeli vsaj tri dni pred izvedbo seminarja, vam že plačano kotizacijo vrnemo v celoti oz. se lahko dogovorimo za udeležbo na kakšnem drugem spletnem seminarju v izvedbi SKZP. Za kasnejše odjave ali v primeru, da se seminarja ne boste udeležili, kotizacije ne vračamo.

 

DODATNE INFORMACIJE:

Za vsa dodatna vprašanja in informacije pišite na elektronski naslov info@skzp.org ali pokličite na telefonsko številko 041 572 443.

 

Vabljeni!

 

SPLETNA PRIJAVNICA

 

SLOVENSKA KROVNA ZVEZA ZA PSIHOTERAPIJO
Čufarjeva cesta 5
2000 MARIBOR

www.skzp.si