Uvodno izobraževanje iz transakcijske analize (TA-101)

 

 

 

 

VABILO

 

UVODNO IZOBRAŽEVANJE IZ TRANSAKCIJSKE ANALIZE
(TA-101)

 

 6. in 7. marec 2020
12. in 13. junij 2020

 

Vabimo vas na Uvodno izobraževanje iz transakcijske analize (TA-101), ki ga bo vodila Barbara Repinc Zupančič, CTA, PTSTA. Delavnica bo potekala v dveh terminih: 6.-7.3. in 12.-13.6.2020. Seminar se bo začel v petek ob 9.30 in končal v soboto ob 17:30. Potekal bo v Ljubljani.

 

Certifikat TA-101

Seminar TA-101 zajema osnove transakcijske analize in je uradno priznano izobraževanje s strani Evropske in Mednarodne zveze za transakcijsko analizo. Udeleženci po opravljenem seminarju prejmejo certifikat TA-101, ki je mednarodno veljaven in je pogoj za profesionalni trening iz psihoterapije, ki se bo začel januarja 2021. Omogoča tudi redno članstvo v omenjenih združenjih za transakcijsko analizo.

 

UPORABNOST SEMINARJA:

Pridobljeno znanje s seminarja je lahko uporabno tako pri vašem delu kot v osebnem življenju. Seminar je še posebej namenjen osebam, ki jih zanima:

  • Razumevanje vedenja drugih ljudi in sebe.
  • Profesionalni trening iz transakcijske analize s področja psihoterapije, svetovanja, edukacije ali dela z organizacijami.
  • Osebnostni ali profesionalni razvoj.
  • Razumevanje in izboljšanje komunikacijskih vzorcev in medosebnih odnosov.
  • Uporaba TA pri svojem delu (svetovalni in pomagajoči poklici, vodstveni delavci, učitelji…).

Več informacij lahko najdete v ZLOŽENKI.

 

VODJA IZOBRAŽEVANJA:

Barbara Repinc Zupančič (CTA, PTSTA) je univerzitetna diplomirana pedagoginja in sociologinja kulture. Transakcijsko analizo je študirala na Inštitutu IPSA ter v okviru Evropske zveze za transakcijsko analizo EATA pridobila certifikat iz transakcijske analize, smer psihoterapija, ter zatem še naziv supervizorke in učiteljice transakcijske analize v izobraževanju, prav tako na področju psihoterapije. Pridobljeno ima slovensko in evropsko diplomo iz psihoterapije (SKZP, EAP).

 

PRISPEVEK:

Prispevek za seminar znaša na osebo 220 EUR (z vključenim DDV).

 

KJE IN KDAJ?

Seminar se bo začel v petek, ob 9.30 in se bo končal v soboto ob 17.30. Potekal bo v Ljubljani. Izbirate lahko med dvema terminoma:
– 6. in 7. marec 2020
– 12. in 13. junij 2020

 

INFORMACIJE IN PRIJAVE:

Prijavo lahko oddate na naši spletni strani, po telefonu ali pa nam pišete na naš elektronski naslov: info@institut-ipsa.si. Število mest je omejeno, zato bomo upoštevali prijave po vrstnem redu. Ob prijavi nakažite kotizacijo na račun Inštituta IPSA (Naziv: Inštitut IPSA. Zg. Gameljne 55a, 1211 Lj-Šmartno. Transakcijski račun: 020320254270905). Potrdilo o plačani kotizaciji pošljite na spodnji elektronski naslov. V primeru vaše odjave štirinajst dni pred začetkom delavnice, vplačano kotizacijo zadržimo.

 

——————————————————-
Institut za integrativno
psihoterapijo in svetovanje, Ljubljana
Stegne 7, Ljubljana
Tel./gsm: 01 511 10 29; 041 232 654
El. naslov: info@institut-ipsa.si
Spletna stran: www.ipsa.si