Projekt Wrinkles & Twinkles

 

 

VABILO NA PREDSTAVITEV in POVABILO K
SODELOVANJU
v okviru Erasmus+ projekta
Wrinkles & Twinkles

 

 

Spoštovani!

Vljudno vas vabimo na predstavitev ERASMUS+ projekta Strateškega Partnerstva Wrinkles & Twinkles, ki bo potekala 10. oktobra 2019, med 11:00 in 13:00, v konferenčni dvorani Hiše EU (Dunajska cesta 20, v Ljubljani).

Projekt Wrinkles&Twinkles je svojevrstni pilotni projekt, katerega namen je nudenje kvalitetne psihosocialne podpore mladim (od 7 do 14 leta starosti), ki se soočajo z izkušnjo nastopa nenadne težje bolezni v ožji družini.
Včasih navzven bolj očitno in drugič manj, a nenadni nastop težje bolezni pri katerem od staršev ali sorojencev lahko tudi povsem zdravega otroka postavi v precejšnjo stisko. Slednjim bomo v okviru našega projekta omogočili brezplačno vključitev v pester program aktivnosti, ki bo obsegal 8 sobotnih srečanj. Le-ta bodo potekala med sredino novembra 2019 in sredino februarja 2020, v prostorih Centra za osebnostni razvoj in psihoterapijo (Zavod CORP), na Trgu MDB 5, v Ljubljani.

V okviru tega zanimivega in hkrati tudi medgeneracijskega projekta podprtega z EU sredstvi, bomo zaenkrat lahko omogočili možnost brezplačne udeležbe programa 20 mladim udeležencem, ki bodo razdeljeni v dve skupini, glede na starost. Nadejamo se, da bi v sodelovanju z vami oziroma predstavniki/cami vaše institucije/organizacije informacije o njem še pravočasno in na dober način dospele do staršev oziroma skrbnikov, za katere bomo informativna dneva programa izvedli v prostorih Zavoda CORP, 25. oktobra in 8. novembra 2019.
V okviru naše interaktivne predstavitve projekta 10. oktobra, bomo del našega skupnega časa seveda namenili tudi našemu dialogu in medsebojnemu strokovnemu posvetovanju vseh prisotnih.

Prijazna prošnja: Vas vljudno naprošamo, da nam pomagate pri lažjem načrtovanju dogodka s tem, da nam do vključno 8. oktobra na wrinkles.twinkles@gmail.com sporočite namero udeležbe prihoda predstavnika/ce vaše organizacije na srečanje.
Se zavedamo, da vam to pismo uspevamo pošiljati precej pozno, a nam žal spričo logističnih okoliščin projekta le-to prej ni uspelo, tako da se vam vnaprej zahvaljujemo za razumevanje.

 

Vam pošiljam lepe pozdrave, v upanju, da se 10. oktobra vidimo v Hiši EU!

 

Iztok Zver
Koordinator projekta
Wrinkles&Twinkles

 

Za več informacij sem vam seveda na voljo: 041-888-799; iztok.zver@animavita.si

 

Vabilo na otvoritev programa Erasmus+ projekta WRINKLES & TWINKLES (pdf)