Ciklus izobraževalnih delavnic:

 

 

Koncepti in veščine obravnave anksioznih motenj

 

 

Anksiozne motnje in/ali depresija so najpogostejši razlog obiskovanja svetovanja ali psihoterapije.

V običajnih bio-psiho-socialnih modelih obravnave anksioznosti /depresije pogosto niso upoštevani sodobni psihološki koncepti, ki predstavljajo bistveno spremembo dosedanje paradigme razumevanja anksioznosti in drugih neprijetnih čustev. V ciklusu izobraževalnih delavnic, ki jih pripravljamo, so zajeti vsi tisti koncepti in načini obravnave anksioznosti, ki so se skozi prakso in študije izkazali kot učinkoviti in ključni v ravnanju z anksioznimi motnjami.

Izobraževanje je namenjeno različnim poklicnim profilom na področju mentalnega zdravja, ki se pri svojem delu srečujejo z ljudmi z anksioznimi motnjami. Udeleženci izobraževanja bodo ob smiselnih pojasnitvah razvoja in vzdrževalnih dejavnikov anksioznih motenj pridobili tudi osnovne principe obravnave težav z anksioznostjo.

Delavnice potekajo enkrat mesečno ob sobotah od 9h do 14.30h. Cena: 1000 eur – plačilo je možno v treh obrokih.

Datumi: 12. oktober 2019, 16. november 2019, 14. december 2019, 11. januar 2020, 8. februar 2020, 7. marec 2020, 11. april 2020, 9. maj 2020

Ciklus delavnic je mišljen kot tečaj. Prva delavnica je ključna za razumevanje anksioznih motenj. Obisk posamezne delavnice je možen le izjemoma. Izobraževanje organiziramo vsaki dve leti.

Izvajalki delavnic:    Aleksandra P. Meško, spec. klinične psihologije,
                                            Nuša Klinar, univ.dipl. psihologinja

 

Program
Prijavnica

Dodatne informacije: info@psihologinja.si ali 041 33 98 55