Delavnica o čustvih – zakaj že?

 

Ali


Kako zafrkniti svoje življenje in odnose … ali jih izboljšati.

 

Imate občutek, da ste prečustveni in da si vse jemljete k srcu, nato pa ste prizadeti?

Razumete dinamiko medsebojnih odnosov in veste, kdaj je modro popustiti in kdaj vztrajati? Kako sprejemate kritiko?

Veste, kaj pripelje do konflikta in kako se odzovete?

Veselje, žalost, jeza, strah, sram, ljubosumje,… S čustvi izražamo odnos do nečesa, osebe, predmeta, stanja – pogosto odnos do sebe.  Če želimo biti uspešni v razvoju čustvene inteligence, je potrebno najprej spoznati sebe. Razviti moramo znati zavest o lastni osebnosti, željah, strahovih,… Moramo vedeti kakšen je naš odnos do samega sebe, da ugotovimo zakaj imamo čustva kot jih imamo.

Poglabljanje čustvene pismenosti bo dalo odgovor na ta in še mnoga druga vprašanja, ki so povezana z vašimi čustvi in naučili se boste, kako se na primeren način odzvati na tisto, kar čutite.

Delavnica Čustvena pismenost je program v dveh modulih namenjen ljudem, ki se želijo naučiti, kako upravljati s svojimi čustvi, kako povečati nivo samospoštovanja, kako zmanjšati negative samokritike in negativne kritike drugih ob hkratnem spoznavanju veščin čustveno-inteligentne komunikacije.

Poznavanje čustev in čustvena pismenost vam bo omogočila, da uvidite povezanost med svojim mislimi, čustvi in vedenjem ter da razumete kako vaša čustva vplivajo na vas in na ljudi v vašem okolju.

Delavnica je sestavljena iz dveh modulov:

  1. Modul: Čustva – vas uči, kako prepoznati lastna čustva in opaziti povezavo med mislimi, čustvi in reakcijami ter kako razumeti in sprejeti osnovne življenjske pravice. Ob tem pa tudi kakšne “čustvene napake” pogosto delamo, ker vstopamo v “psihološke igre” ter prevzemanja odgovornosti.
  2. Modul: v tem modulu pa bomo delali na povečevanju samospoštovanja, zmanjševanje negativne samokritike, razvoj samozavesti in veščine čustveno-inteligentnih komunikacijskih transakcij.

Na tej delavnici boste sprevideli, da za vse obstaja neka rešitev in da stvari niso črno-bele.

Vsak modul traja 6 ur (sobota med 9:00-16:00 z odmori), delo poteka v mali skupini (do 10 udeležencev, da se res lahko vsakemu posvetimo maximalno), zato je nujno, da svoje mesto rezervirate na spodnji povezavi:  https://anketa.nijz.si/a/124060

Po opravljeni delavnici udeleženci dobijo Potrdila o udeležbi.

1. srečanje, sobota 11. maj med 9-16h,
2. srečanje, sobota 18. maj med 9-16h.

Cena delavnice (obe modulov skupaj) je 110 EUR. Po prijavi vam bomo na e-mail poslali informacije o načinu plačila in lokaciji delavnice.

Vaša trenerka bo mag. Mirjana Frankovič, psihoterapevtka, doktorandka SFU Dunaj.

Podrobneje o programu in prijave na tej povezavi: http://www.mirjana.si/poznas-svoja-custva-so-ti-kul-custvena-pismenost/

 

PRIJAVI SE:  https://anketa.nijz.si/a/124060

 

Vljudno vabljeni!

Mag. Mirjana Frankovič,
040 520 257 
spec. dipl. ekon.
Transakcijski Analitik – Psihoterapevtka
doktorandka SFU Vienna