Zgoščenka geštalta

 

Vabimo vas, da se udeležite programa

ZGOŠČENKA GEŠTALTA,

ki bo potekal v Ljubljani

 

Program Zgoščenka geštalta poteka v obliki štirih vikend delavnic.

Namen tega programa je poglobljen uvod v ideje in veščine geštalt terapije. Vsaka vikend delavnica nudi možnost teoretskega in izkustvenega raziskovanja določenega temeljnega vidika geštalt terapije. Na ta način udeležencem nudi možnost osebne rasti.

Program Zgoščenka geštalta nudi obširno informativno podlago za tiste, ki se zanimajo za vključitev v psihoterapevtsko izobraževanje. Primeren pa je tudi za vse, ki morda ne razmišljajo o poglobljenem študiju geštalt terapije, a jih zanima uporaba geštalt terapije na področju storitev socialnega varstva in zdravstva, v pedagoški praksi …

Za udeležbo v programu ni potrebno predhodno poznavanje geštalt terapije.
 

Teme in datumi delavnic (2019):

16./17. februar: Kontakt, zavedanje in rast
16./17. marec: Geštalt eksperiment
6./7. april: Delo s sanjami in metaforami v geštalt terapiji
25./26. maj: Fenomenološka naravnanost v geštalt terapiji

Delavnice se vsak dan začnejo ob 9.30 in zaključijo ob 18.00 (z vmesnim odmorom za kosilo). Program predstavlja celoto, znotraj katere je poudarek tudi na skupinskem procesu, ki se razvija med udeleženci. Zato udeležba samo na eni delavnici ni možna.
 

Voditelj programa:

Program bo vodil Tomaž Flajs, prof. franc. in angl., član Evropske zveze za geštalt terapijo, nosilec Evropske diplome za psihoterapijo. Diplomiral je na britanskem inštitutu za geštalt terapijo GPTI ter opravil tudi zaključni izpit na inštitutu GATLA iz Los Angelesa. Je predsednik Slovenske krovne zveze za psihoterapijo (SKZP). Kot psihoterapevt ima dolgoletne izkušnje dela s posamezniki, pari in skupinami. Poleg tega je tudi supervizor in edukator geštalt psihoterapije. Svojo dejavnost izvaja v okviru GITA Inštituta za geštaltsko terapijo, Ljubljana, ki ga je ustanovil skupaj z dr. Rudijem Kotnikom in Bogdanom Žoržem. Ima izkušnje tako z vodenjem predstavitvenih delavnic geštalt terapije, kakor tudi z vodenjem delavnic v izobraževalnem programu za geštalt psihoterapevte inštituta GITA. Geštalt terapijo poučuje tudi v tujini, kot gost inštitutov v Nemčiji, v Gruziji, v Rusiji, na Hrvaškem in na Kitajskem.
 

Cena: cena celotnega programa je 520 EUR, z možnostjo plačila na obroke (maksimalno 6 obrokov).

Kraj: Inštitut GITA, Stegne 7 (3. nadstropje), Ljubljana.
 

Način prijave in vpisa:

Število udeležencev je omejeno, zato bomo upoštevali prijave, ki bodo prispele prej. Svetujemo in naprošamo, da se prijavite čimprej, najkasneje do 25.1.2019.

Po potrditvi rezervacije, vplačate predplačilo v višini 120 EUR na račun Inštituta za geštaltsko terapijo GITA. Naslov: GITA, Stegne 7, 1000 Ljubljana. TTR: 02312-0254582329, namen nakazila: Zgoščenka geštalta. Na položnico obvezno napišite svoje ime.

Predplačilo pomeni rezervacijo in ga ne vračamo, razen v primeru, da program odpade.

Izpolnjeno prijavnico lahko pošljete elektronsko (info@gita.si), ali pa na naslov: Inštitut GITA, Stegne 7, 1000 Ljubljana.

Ob prijavi udeleženec prejme potrditev rezervacije, obvestilo o prvi delavnici in vpisnico.
 

Informacije: Če ste interesent/ka za udeležbo v programu, pokličite na tel: 031 401 718 (Tomaž Flajs), ali nam pišite na naslov info@gita.si . Več informacij o inštitutu in naših programih lahko dobite na www.gita.si .