Izobraževanje iz EMDR (1. stopnja)

 

 

 

 

 

 

IZOBRAŽEVANJE IZ EMDR (1. stopnja)

Dr. VESNA BOGDANOVIĆ

25. – 27. januar 2019

 

 

Vabimo vas na izobraževanje iz metode EMDR – 1. stopnja, ki je med drugim namenjena predelavi preteklih travmatskih spominov in se uporablja v različnih psihoterapevtskih pristopih. Delavnica vključuje teorijo in praktikum. Vodja izobraževanja bo dr. Vesna Bogdanović.

 

Dr. Vesna Bogdanović, je specialistka psi­hiatrije, analitična psihoterapevtka in EMDR terapevtka. Je magistrica znanosti (Univerza v Beogradu) in doktorica znanosti (Univerza v Milanu – “Università Statale, Milano). Vesna ima mnogo let kliničnih izkušenj dela na Psi­hiatrični univerzitetni kliniki v Beogradu, v Klinično-bolnišničnem centru “Dr. D. Mišo­vić”, Beograd ter s pacienti, hospitaliziranimi na oddelku in ambulantnimi pacienti v San Raffaele v Milanu. Deluje tudi v dolgoletni za­sebni praksi kot psihiatrinja in psihoterapev­tka in je EMDR supervizorka v Milanu v Italiji. V zadnjih 15 letih kontinuirano aktivno deluje na EMDR izobraževanjih v Italiji, Sloveniji in Srbiji. Vesna je tudi predsednica EMDR zveze Srbije, je članica Evropskega EMDR združe­nja in uradna trenerka v okviru EMDR Evrop­skega združenja.

 

Izobraževanje bo potekalo od 25. do 27. januarja 2019 s pričetkom v petek, 25.1. ob 9.00 uri. Več informacij o izobraževanju lahko najdete tukaj. Izobraževanje bo potekalo v prostorih Inštituta IPSA (Stegne 7, 1000 Ljubljana – 4. nadstropje).

 

Prijave sprejemamo na spodaj navedenih kontaktih.

——————————————————

Inštitut za integrativno psihoterapijo
in svetovanje
Stegne 7, 1000 Ljubljana
Tel./gsm:  01 511 10 29 ;  041 232 654
e-naslov: admin@institut-ipsa.si
Spletna stran: www.institut-ipsa.si