CIKLUS IZOBRAŽEVALNIH DELAVNIC:

 

Koncepti in veščine obravnave anksioznih motenj

 

Anksiozne motnje in/ali depresija so najpogostejši razlog obiskovanja svetovanja ali psihoterapije.

V običajnih bio-psiho-socialnih modelih obravnave anksioznosti /depresije pogosto niso upoštevani sodobni psihološki koncepti, ki predstavljajo bistveno spremembo dosedanje paradigme razumevanja anksioznosti in drugih neprijetnih čustev. V ciklusu izobraževalnih delavnic, ki jih pripravljamo, so zajeti vsi tisti koncepti in načini obravnave anksioznosti, ki so se skozi prakso in študije izkazali kot učinkoviti in ključni v ravnanju z anksioznimi motnjami.

Izobraževanje je namenjeno različnim poklicnim profilom na področju mentalnega zdravja, ki se pri svojem delu srečujejo z ljudmi z anksioznimi motnjami. Udeleženci izobraževanja bodo ob smiselnih pojasnitvah razvoja in vzdrževalnih dejavnikov anksioznih motenj pridobili tudi osnovne principe obravnave težav z anksioznostjo.

Delavnice potekajo enkrat mesečno ob sobotah od 9h do 14.30h. Cena posamezne delavnice je 125 €.

Datumi: 10. november 2018, 1. december 2018, 5. januar 2019, 2. februar 2019, 16. marec 2019, 13. april 2019, 18. maj 2019, 8. junij 2019.

Program in prijavnica sta priloženi v priponki. Ciklus delavnic je mišljen kot tečaj. Prva delavnica je ključna za razumevanje anksioznih motenj. Obisk posamezne delavnice je možen le izjemoma.

Izvajalki delavnic:  Aleksandra P. Meško, spec. klinične psihologije, Nuša Klinar, univ.dipl. psihologinja

Dodatne informacije: info@psihologinja.si ali 041 33 98 55

 

Program: Koncepti in veščine obravnave anksioznih motenj
Prijavnica