SKRIVNA DEŽELA INTIMNOSTI – Kdor trka, najde vrata odprta.

 

Delavnica je namenjena raziskovanju, zavestnemu iskanju poti v soustvarjanje intimnega prostora z drugo osebo, pa naj gre za intimnost resničnega srečanja med prijatelji, partnerjema, starši in otroki, ali med klientom in terapevtom. Po intimi z drugimi hrepenimo in se je hkrati tudi bojimo. Včasih ne znamo vanjo vstopiti, drugič spet, se v njej izgubimo.

V delavnici združujeva gestalt eksperimente in »expressive art« terapevtski pristop, ki omogočajo ozaveščanje, kako kontakt z drugim ustavljamo, se mu izogibamo ali ga prekinjamo. Raziskujemo, kje so naše meje, kako jih svobodno premikati ali jih držati, da v deželi intime ne izgubimo sebe, pač pa sebe najdemo v novi povezanosti in notranji transformaciji.

Izkušnja, ki jo ustvarimo na delavnici, je namenjena raziskovanju stanj v sebi in v odnosu z drugim, da se ‘resnično srečanje’ zgodi, in to, kot pravi Buber, pride po milosti. Prostor, ki je med menoj in teboj, namreč soustvarjava, tako da oba bogati in se v njem oba spreminjava. Intima ustvarjena skozi resnično srečanje med dvema je globoko izpolnjujoča.

KJE?
Skrivna dežela intimnosti se bo razkrivala v Območni obrtno-podjetniški zbornici Domžale, Šaranovičeva 21a, Vir pri Domžalah.

KDAJ?
V soboto, 20. 1. 2018 od 9.30 do 18.00 ure.

KOLIKO?
Cena delavnice je 77 eur. V ceno so vključeni stroški izvedbe seminarja in kava s prigrizkom.

PRIJAVA
Prijava na delavnico je možna do 17. 1. 2018 (do 13.00 ure) oziroma do zapolnitve mest. Po tem terminu naju glede prijave osebno povprašajte. Prijavo izpolnite tukaj.

Delavnica bo izvedena le v primeru zadostnega števila prijav.
Po prijavi prejmete račun za plačilo delavnice. V prijavi vas prosiva, da navedete natančne podatke za izstavitev računa.

Kontakt:
Julijajulija.pelc@gmail.com in 031 389 906
Tatjanatatjana.verbnik@gmail.com in 041 653 744

Julija Pelc, spec. psih. svetovanje, gestalt psihoterapevtka, EAP, EAGT, specializantka supervizije
mag. Tatjana Verbnik Dobnikar, gestalt psihoterapevtka, EAP, EAGT, specializantka supervizije