Izobraževanje iz EMDR – 1. stopnja

 

 

 

 

IZOBRAŽEVANJE IZ EMDR (1. stopnja)

8. do 10. december 2017

Dr. Vesna Bogdanović

Specialistka psihiatrije in analitična psihoterapevtka

trenerka EMDR v okviru EMDR-Europe

(Italija)

 V okviru Inštituta IPSA organiziramo izobraževanje iz metode EMDR – 1. stopnja, ki je med drugim namenjeno predelavi preteklih travmatskih spominov in se uporablja v različnih psihoterapevtskih pristopih. Vodja izobraževanja bo dr. Vesna Bogdanović. Več informacij najdete tukaj.

 

Dr. Vesna Bogdanović, je specialistka psihiatrije, analitična psihoterapevtka in EMDR terapevtka. Je magistrica znanosti (Univerza v Beogradu) in doktorica znanosti (Univerza v Milanu – “Università Statale, Milano). Vesna ima mnogo let kliničnih izkušenj dela na Psihiatrični univerzitetni kliniki v Beogradu, v Klinično-bolnišničnem centru “Dr. D. Mišović”, Beograd ter s pacienti, hospitaliziranimi na oddelku in ambulantnimi pacienti v San Raffaele v Milanu. Deluje tudi v dolgoletni zasebni praksi kot psihiatrinja in psihoterapevtka in je EMDR supervizorka v Milanu v Italiji. V zadnjih 15 letih kontinuirano aktivno deluje na EMDR izobraževanjih v Italiji, Sloveniji in Srbiji. Vesna je tudi predsednica EMDR zveze Srbije, je članica Evropskega EMDR združenja in uradna trenerka v okviru EMDR Evropskega združenja

 

Izobraževanje bo potekalo od 8. do 10. decembra 2017 s pričetkom v petek, 8.12. ob 9.00 uri. Več informacij o izobraževanju lahko najdete v priponki. Izobraževanje bo potekalo v prostorih Inštituta IPSA (Stegne 7, 1000 Ljubljana). Cena izobraževanja je 430,33 EU + 22 % DDV.  Število mest je omejeno, zato bomo upoštevali prijave po vrstnem redu. Vsi, ki ste že opravili prvo stopnjo izobraževanja EMDR, se lahko ponovno udeležite izobraževanja po polovični ceni.

 

Kotizacijo ob prijavi nakažite na transakcijski račun Inštituta IPSA (Naslov: Inštitut IPSA, Zg. Gameljne 55a, 1211 Ljubljana-Šmartno. Št. tr. računa: 02032-0254270905).

 

 

Prijave sprejemamo na spodaj navedenih kontaktih.

——————————————————

Inštitut za integrativno psihoterapijo
in svetovanje
Stegne 7, 1000 Ljubljana
Tel./gsm:  041 903 974
e-naslov: admin@institut-ipsa.si
Spletna stran: www.institut-ipsa.si