Izobraževanje iz EMDR – 1. stopnja

 

 

IZOBRAŽEVANJE IZ EMDR (1. stopnja)

2. do 4. junij 2017

Dr. Vesna Bogdanović

Specialistka psihiatrije in analitična psihoterapevtka

trenerka EMDR v okviru EMDR-Europe

(Italija)

V okviru Inštituta IPSA organiziramo izobraževanje iz metode EMDR – 1. stopnja, ki je med drugim namenjeno predelavi preteklih travmatskih spominov in se uporablja v različnih psihoterapevtskih pristopih. Vodja izobraževanja bo dr. Vesna Bogdanović. Več informacij najdete v priponki.

 

Dr. Vesna Bogdanović, je specialistka psihiatrije, analitična psihoterapevtka in EMDR terapevtka. Je magistrica znanosti (Univerza v Beogradu) in doktorica znanosti (Univerza v Milanu – “Università Statale, Milano). Vesna ima mnogo let kliničnih izkušenj dela na Psihiatrični univerzitetni kliniki v Beogradu, v Klinično-bolnišničnem centru “Dr. D. Mišović”, Beograd ter s pacienti, hospitaliziranimi na oddelku in ambulantnimi pacienti v San Raffaele v Milanu. Deluje tudi v dolgoletni zasebni praksi kot psihiatrinja in psihoterapevtka in je EMDR supervizorka v Milanu v Italiji. V zadnjih 15 letih kontinuirano aktivno deluje na EMDR izobraževanjih v Italiji, Sloveniji in Srbiji. Vesna je tudi predsednica EMDR zveze Srbije, je članica Evropskega EMDR združenja in uradna trenerka v okviru EMDR Evropskega združenja

 

Izobraževanje bo potekalo od 2. do 4. junija 2017 s pričetkom v petek, 2.6. ob 9.00 uri. Več informacij o izobraževanju lahko najdete v priponki. Izobraževanje bo potekalo v prostorih Inštituta IPSA (Stegne 7, 1000 Ljubljana). Cena delavnice je 430,33 EU + 22 % DDV. Možno se je dogovoriti tudi za plačilo v obrokih. Vsi, ki ste že opravili prvo stopnjo izobraževanja EMDR, se lahko ponovno udeležite izobraževanja po polovični ceni.

 

Kotizacijo ob prijavi nakažite na transakcijski račun Inštituta IPSA (Naslov: Inštitut IPSA, Zg. Gameljne 55a, 1211 Ljubljana-Šmartno. Št. tr. računa: 02032-0254270905).

 

Prijave sprejemamo na spodaj navedenih kontaktih.

——————————————————
Inštitut za integrativno psihoterapijo
in svetovanje
Stegne 7, 1000 Ljubljana
Tel./gsm:  041 903 974
e-naslov: admin@institut-ipsa.si
Spletna stran: www.institut-ipsa.si