Vabilo na 15. Študijske dneve SKZP

 

 

 

 

 

 

 

 

Spoštovane kolegice, kolegi, študenje, prijatelji!

Vabimo vas na 15. ŠTUDIJSKE DNEVE 2018

Slovenske krovne zveze za psihoterapijo

z naslovom

MNOGOTERI OBRAZI TRAVME IN VZPOSTAVLJANJA RAVNOVESJA

katere bomo gostili

1., 2. in 3. junija 2018 na Rogli

Z velikim navdušenjem vas vabimo na letošnje 15. Študijske dneve, kjer bomo gostili dva ugledna tuja gosta (Mario C. Salvador, kliničnega psihologa in TA, integrativnega psihoterapevta iz Španije in prof. dr. Gordano Buljan, klinično psihologinjo in integrativno psihoterapevtko) in slovensko strokovnjakinjo Anico Mikuš Kos, dr. med., spec. otroške psihiatrije ter druge številne domače strokovnjake, ki se bodo kot izvajalci delavnic, predavanj udeležili letošnjega dogodka, kjer bodo skupaj združevali teoretično znanje na naslovno temo, temelječo na empričinih in raziskovalnih študijah iz različnih psihoterapevtskih pristopov. Pri tem se vsebinsko ne bomo osredotočali in preučevali le glavnih težav, ki se lahko pojavijo pri zdravljenju (kompleksnih) travm, pač pa tudi možne rešitve za soočenje z njimi. Zato bodo predstavitve udeležencem omogočale globoko razumevanje nekaterih ključnih vidikov njihove klinične prakse. Upamo, da se nam pri razjasnjevanju morebitnih dvomov, vprašanj in dilem pri delu s to pomembno temo, pridružite.

Na spodnjih povezavah najdete zloženko s programom, predstavitvijo naših glavnih gostov – plenarnih predavateljev in predstavitvijo vsebinske teme letošnjih Študijskih dni, urnik, razporeditve delavnic in razširjeni program, kjer si lahko preberete več o vsebini, avtorjih in časovni razporeditvi programa.

Izpolnjeno prijavnico prosimo pošljete na naveden naslov ter na njej označite tudi izbrane delavnice. Elektronsko/spletno prijavnico najdete na spodnji povezavi.

Priporočamo, da novosti o študijskih dnevih spremljate na naši spletni strani www.skzp.si

 

Veselimo se srečanja z vsemi vami v lepem mirnem okolju naše tradicionalne lokacije – Rogle!

 

 

Z lepimi pozdravi,

 

dr. Tamara Trobentar, predsednica Programskega odbora
Manuela Mežič, predsednica Organizacijskega odbora

 

Gradivo: