Strokovno srečanje ˝Dnevi Leona Lojka˝

 

Evropski inštitut za realitetno terapijo v sodelovanju z Društvom za realitetno terapijo Slovenije, organizira strokovno srečanje »Dnevi Leona Lojka«. 

Strokovno srečanje bo potekalo v času od 27. do 29.10.2017  v hotelu »Golf« in »Kompas« na Bledu. Namenjeno je stalnemu strokovnemu  razvoju vseh, ki spoznanja in ideje dr. Williama Glasserja uporabljajo v svoji profesionalni praksi povsod po Evropi, in tistim, ki si želijo bolje spoznati teorijo in prakso psihoterapevtskega pristopa v realitetni terapiji.

 

Srečanje je v petek 27.10.2017 odprto za širšo strokovno javnost. Letos sta naša gosta Dr. Terry Lynch in Jo Watson, ki svoje delo posvečata duševnemu zdravju.

Dr. Terry Lynch prihaja iz Irske, je zdravnik, psihoterapevt humanistične in integrativne psihoterapije,  ustanovitelj MentalHealthAcademy in je avtor znanih del iz tega področja kot so »Beyondprozac«, »Depression« in »Selfhood«. Napisal je predgovor h  Glasserjevi knjigi »Psihiatrija je  lahko nevarna za vaše duševno zdravje«. Njegova spletna stran: doctorterrylynch.com  .

Jo Watson  prihaja iz Anglije, je psihoterapevtka kognitivne vedenjske terapije in integrativne psihoterapije. Ima bogato svetovalno in psihoterapevtsko prakso z žrtvami spolnega nasilja in s travmami. Je avtorica in izvajalka številnih usposabljanj na temo duševnega zdravja za svetovalce, psihoterapevte in učitelje. Septembra 2016 je ustanovila FB skupino »Drop the Disorder!”. Njena spletna stran: jowatsonpsychoterapy.co.uk .

 

Podrobnosti o srečanju boste našli na spletni strani Evropskega inštituta za realitetno terapijo www.eirt.si  in na FB strani Društva za realitetno terapijo Slovenije.

 

Vabljeni!